Show

Komentari 9

Još se nije ni razveo, a Milojko već ima novu? 'Zaljubljen je u susjedu koja se brine o njemu'

Još se nije ni razveo, a Milojko već ima novu? 'Zaljubljen je u susjedu koja se brine o njemu'

Veseo je, uopće ga ne zanima Milijana. Želi joj sreću, papire za razvod će joj potpisati sa zadovoljstvom, rekao je izvor. Milijana je pak nedavno otkrila kako ima novog dečka

Najkontroverzniji par na Balkanu, Milijana Bogdanović (22) i Milojko Božić (75), ne prestaje puniti medijske stupce. 

Iako su se vjenčali prošle godine, čini se da je ljubav već puknula. Milijana je znatno starijeg partnera varala pred kamerama, svađali su se redovito, a Milojko je mlađahnoj supruzi poručio kako je više ne želi vidjeti i da se sprema se za razvod.

POGLEDAJTE VIDEO:

Milijana se nedavno pohvalila kako je već našla novog dečka, a izgleda da ni njezin još uvijek zakoniti suprug nije dugo samovao.

- Milojko je zaljubljen u susjedu koja brine o njemu otkad on nije sa Milijanom. Veseo je, uopće ga ne zanima Milijana. Želi joj sreću, papire za razvod će joj potpisati sa zadovoljstvom - rekao je strogo pouzdan izvor, piše Kurir.

Milojko je već ranije govorio kako će se o papirima za razvod pobrinuti čim izađe iz realityja. Milijana se složila s tom odlukom, a onda je otkrila kako ponovno ljubi.

- Da, imam novog dečka. Svi ga znate, dolazio je ovdje nekoliko puta, ali neću reći tko je u pitanju - rekla je tajanstveno.

Najčitaniji članci