Obavijesti

Show

Komentari 8

Josipa Lisac priprema se za nastup u Puli: Haljine spremne

Josipa Lisac priprema se za nastup u Puli: Haljine spremne
1

Dvije prekrasne haljine dizajnerice Ksenije Vrbanić, koje će Josipa nositi u Areni, po prvi put su javno izložene medijima, a model je naravno bila sama Josipa

VIDEO

Prijateljstvo Josipe Lisac i naše ugledne modne dizajnerice Ksenije Vrbanić seže do sredine 80-ih, ali surađivati su počele tek krajem 90-tih. I mada je Josipa u proteklo desetljeće i pol radila s mnogim istaknutim dizajnerima Ksenijine kreacije ostale su konstanta u javnim nastupima naše poznate pjevačice. Veliki koncert u pulskoj Areni 10. kolovoza bit će, dakako, jedna od najvažnijih stranica u njihovoj bogatoj zajedničkoj povijesti.

U salonu Xenia Designa u zagrebačkoj Petrinjskoj ulici jučer su predstavljene kreacije koje je za Josipu napravila Ksenija Vrbanić. Dvije prekrasne haljine koje će Josipa nositi u Areni po prvi put su javno izložene medijima, a model je naravno bila sama Josipa.

- Ksenija je sjajna dizajnerica i ne bismo surađivali toliko dugo da se ne razumijemo tako dobro. Puno komuniciramo i iz svega toga izlazi puno dobrih ideja, ali ono što je važno je nadograđivanje tih ideja i unošenje promjena kako bismo u konačnici došli do idealnih rješenja. Kreacije koje je napravila za Pulu su već klasično avangardne za moj stil, mogli bismo tako reći. Možda će se nekim učiniti komplicirane, ali meni su jako jednostavne i to je ono što ih čini savršenima.” – izjavila je Josipa povodom predstavljanja Ksenijinih haljina.

Nastup u pulskoj Areni 10. kolovoza predstavlja vrhunac turneje povodom 40 godina izlaska albuma “Dnevnik jedne ljubavi” i prvi Josipin samostalan nastup u ovom jedinstvenom spomeniku antičkog graditeljstva u nas. Više od dva i pol sata koncerta sadrži sve stranice “Dnevnika”, ali i najvažnije pjesme iz prebogate Josipine karijere kao što su “Magla”, “Hir, hir, hir”, “Gdje Dunav ljubi nebo”, “Ja bolujem”, “Boginja”, “1000 razloga”, “Na, na, na, na”, “Danas sam luda” i mnoge druge. Josipu na koncertima prati njezin bend s kojim nastupa već dugi niz godina: na klavijaturama je Gojko Tomljanović, na trubi I harmonici Josip Grah, bubnjeve svira Borna Šercar, bas Davor Črnigoj, a na gitari je Elvis Penava.

Prema dosadašnjim najavama u Areni se očekuje iznimno velik broj ljudi, kako iz same Pule i Istre, tako i iz ostalih dijelova Hrvatske te brojnih susjednih zemalja. Ulaznice se odlično prodaju u Srbiji, Sloveniji i Bosni i Hercegovini, a najavljen je dolazak Josipinih obožavatelja iz Australije, Švedske, Njemačke i SAD-a.

Tjedan dana prije Pule, 2. kolovoza, Josipa će nastupiti u zadarskom klubu Arsenal.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu