Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
63 komentara

Josip se već zaljubio: 'Mislio sam da ću dobiti ćorave cure...'

Za sebe kaže kako je zabavan i smiješan, a upravno takve djevojke i traži. Kada je vidio djevojke koje su se prijavile u emisiju kako bi ga upoznale, bio je oduševljen

Foto: Privatni album/RTL
63 komentara

Josip Tratnjak (20) iz Brda Cirkvenskog jedan je od kandidata nove sezone emisije 'Ljubav je na selu'. Za sebe kaže kako je smiješan i zabavan, a upravo takve djevojke i traži. Kako kaže, oduševljen je djevojkama koje su se prijavile u emisiju kako bi ga upoznale.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tea (20), Vanja (29) i Martina (20) svojim su ga pojavama ugodno iznenadile.

- Dobit ću infarkt. Idu bolja za boljom. Nisam se nadao da ću dobiti ovakve cure, mislio sam da ću dobiti neke koje su ćorave na jedno oko - rekao je Josip.

Foto: Privatni album

Priznao je kako je već nakon prvog susreta osjetio nešto prema jednoj od kandidatkinja.

- Ona je definitivno moj tip osobe, tip cure kakvu ja želim. Zaljubio sam se u Martinu - rekao je Josip nakon brzog spoja.

Foto: Privatni album

Josip je inače pomoćni kuhar, na svom imanju uzgaja kokoši, patke te sadi kukuruz i ječam. Svoje slobodno vrijeme provodi u šetnji sa psom ili pomaže susjedima na njihovim imanjima.

Foto: Privatni album

U show se prijavio zbog obećanja svojem tati. Naime, on i dvije godine stariji brat Stjepan zbog bolesti su izgubili roditelje.

NAJMLAĐI KANDIDAT SHOWA Drži obećanje: 'Pokojni tata je želio da na selu nađem ljubav'

- Otac je jako želio da se prijavim i pronađem djevojku koja će me voljeti, cijeniti i poštovati ovakvog kakav jesam. Obećao sam mu da ću se prijaviti i jako se tad veselio. Morao sam obećanje onda i ispuniti. Da me sad vidi bio bi jako ponosan - rekao nam je Josip.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

 

Naši partneri pišu
Message