Obavijesti

Show

Komentari 16

Josipa Lisac: Dobro znam tko su Nered, Stoka, Target i ostali

Josipa Lisac: Dobro znam tko su Nered, Stoka, Target i ostali
1

ŽELJNA PROVODA Pjevačica mora čuvati glas, pa ne može 'zaružiti' uz vino i da je netko pijanu odnese u sobu. Ali si zato nekad priušti odlazak na hip-hop koncerte

VIDEO

Da bi ostala na vrhu, morala se odricati noćnih provoda, pića i tulumarenja do jutra.

- Voljela bih da se mogu opustiti i zaružiti do kasno u noć, da me netko odnese u sobu, mislim to u pozitivnom smislu, i da ne znam za sebe. Ali nažalost, to si nikad nisam mogla dopustiti - kaže Josipa Lisac (62).

Takav način života štetio bi, dodaje, njezinu glasu.

- Evo, danas, primjerice svi piju pivo, ali ja ne. Popijem ponekad čašu pjenušca ili vina, a u moje vrijeme pila su se samo vrhunska pića, viski ili konjak - objasnila je Josipa tajnu njezina uspjeha.

Dodaje da je cijeli život morala biti disciplinirana kako bi idući dan bila spremna za nastup.

Jedini luksuz koji si može priuštiti je da svaki dan spava do 11 sati, a ponekad i do podne.

Josipa Lisac bila je gošća u Umagu na Adria Music Conferenceu, a boravak u Istri iskoristila je i za rekreaciju uz golf koji igra godinama.

- Pratim sve trendove i zanima me što rade mladi hrvatski glazbenici. Slušam rap, ali i house. Znam i tko je Nered, Stoka te bivši Tram 11. Tako sam svojedobno bila na koncertu onog malog Targeta i zamolila ga za suradnju jer mi se sviđalo to što pjeva. Nešto psuje, a sve se rimuje. To je odlično - smatra Josipa. Uživala je raditi i s Marinom Ivanovićem Stokom.

- Njihovi glazbeni stilovi su sasvim drugačiji od mojeg, ali baš zato smo se odlično nadopunjavali. Zato suradnju s mladima uvijek rado prihvaćam - kaže Josipa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu