Obavijesti

Show

Komentari 1

Josipa Lisac: 'Protiv mene su pokrenuli hajku jer sam nagla'

Josipa Lisac: 'Protiv mene su pokrenuli hajku jer sam nagla'

- Užasno se osjećam. Govorili su mi da se pravim važna, da sam prepotentna, da sve omalovažavam, da sam bezobzirna... - jadala se 1970. diva

VIDEO

>>> Ovako je Hrvatska izgledala kada je Dinamo posljednji put izborio europsko proljeće

Pjevačici su 1970. predbacivali samozadovoljstvo i bezobzirnost prema drugim pjevačicama te ustvrdili da joj je brz uspon pomutio svaki smisao za mjeru i samokritičnost. Bila je persona non grata.

- Užasno se osjećam. Govorili su mi da se pravim važna, da sam prepotentna, da sve omalovažavam, da sam bezobzirna... - rekla je Josipa.

Pjevačica nije skrivala da je nagle naravi, ali ne i bezobrazna te bezobzirna djevojka. Dolazila je neraspoložena na snimanja pa se izderala kad nešto nije u redu. Ali nikad, kaže, nije tvrdila da je genijalna i bez konkurencije.

Pjevačica je tih godina tvrdila da je na nju pokrenuta prava hajka. Pojedini kolege su joj sve zamjerali. Čak i kako se odijeva. Neki su tvrdili da nema ukusa. Jedini koji je tad stao uz nju bio je Arsen Dedić.

- Mi smo takvi, uvijek radije pronalazimo slabosti s namjerom da nekoga ‘pokopamo’ nego da nekome pomognemo zbog njegovih vrijednosti. Treba li uopće raspravljati o tome je li Josipa izuzetna pojava u zabavnoj glazbi? - pitao se Arsen.

VIDI OVO! Naslovnice vs. stvarnost: Kako ZAPRAVO izgledaju lica slavnih?!

Meghan Markle nakon udaje za princa Harryja ne prima nikakvu plaću: Od čega onda živi 'princeza'?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin