Obavijesti

Show

Komentari 1

Josipa Pavičić nakon ispadanja iz showa: Plesala sam s dušom

Josipa Pavičić nakon ispadanja iz showa: Plesala sam s dušom
8

Moja je glavna misija posljednjih mjeseci bila pokazati svakoj ženi iz mog karcinomskog kluba da postoji i život nakon raka, rekla je Josipa te istaknula da joj bio cilj da žene osjete da im je podrška

VIDEO

Josipa Pavičić Berardini (39) i njezin plesni partner Damir Horvatinčić napustili su show 'Ples sa zvijezdama' nakon što su ih u dvoboju 'izbacili' Sonja Kovač i Gordan Vogleš. Nakon završetka natjecanja, Josipa se obratila pratiteljima na društvenim mrežama. 

- Dragi moji, nije važno izrađujemo li torbe ili skulpture, jesmo li bravar ili slikar- važno je samo da u ono što radimo unesemo svoju dušu. Da mi je netko rekao prije pet godina, kad sam se liječila od raka i tražila smisao svog postojanja, da ću biti plesačica na tri mjeseca - izmamio bi mi suze radosnice i krik oslobođenja. Ne znam mogu li dostojno opisati koliko mi je značila ova prekrasna plesna čarolija. Uživala sam i kad je boljelo, zvuči pomalo grubo ali je tako, uživala sam jer sam plesala s dušom. Moja je glavna misija posljednjih mjeseci bila - pokazati svakoj ženi iz mog karcinomskog kluba da postoji i život nakon raka - napisala je Josipa i naglasila kako je u tome uspjela. 

Zagreb: Predstavljeni parovi za novu sezonu showa Ples sa zvijezdama

- Znam kako sam mnogima od njih vratila nadu i volju da se iskoprcaju iz bunila i ponora koje bolest sa sobom donese. Moj dom je prepun dirljivih pisama. Ako sam mogla ja, to samo znači kako može i netko drugi. Često sam ovog proljeća posjećivala znane i neznane 'prijateljice' u bolnicama i znam, zaista znam kako su mnoge od njih iz svojih bolničkih kreveta u mislima plesale sa mnom. Osjetile su podršku, a to mi je bio cilj. Ako je samo jedna odlučila odabrati život, zagrliti svoj rak i promijeniti svoj mentalni sklop, a znam da je, vrijedilo je - ispričala je Josipa. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Nakon što su Josipa i Damir ispali iz natjecanje, društvene mreže vrvile su komentarima da im nije jasno kako je došlo do toga. 

- Čekaj, dvoje ljudi je glasalo za Josipu, dvoje za Sonju. To je izjednačenje. Kako je onda Josipa ispala? - čudila se gledateljica, a mnogima je bilo žao što su napustili natjecanje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu