Show

Komentari 57

Josipa promijenila izgled i sve zapanjila: Težak put sam imala

Josipa promijenila izgled i sve zapanjila: Težak put sam imala

Divno je imati dobrog muža koji je spreman dobiti batina. Treba imati strpljenja s 'boksačicom'. Dobio je na razno razna mjesta udarce. Izdržao je muški, kaže Josipa

Senjanka Josipa Lopac (26), kandidatkinja treće sezone showa 'Život na vagi', prisjetila se kako je prije godinu dana bila u samom finalu realityja.

Josipa je u show ušla sa 146 kilograma, a na zadnjem vaganju imala je 89. Bila je ustrajna u svom naumu da izgubi suvišne kilograme pa je nastavila vježbati i nakon ispadanja. Do danas je izgubila više od 60 kilograma...

POGLEDAJTE VIDEO:

- Mali pomaci svaki dan vode do rezultata. Bilo je uspona i padova i to velikih, ali uvijek trebamo nastavit dalje, bez obzira gdje smo skrenuli s puta! Godina dana od finala je prošlo - prisjetila se Lopac. Dodala je kako je imala težak put, ali sada je sretna i zadovoljna. Promjenom izgleda iznenadila je brojne ljubitelje showa, a komplimenti na račun novog izgleda ne prestaju. 

Josipa je otkrila kako voli jesti proteinske palačinke, raznovrsne salate, a za doručak najradije pojede jedno pečeno jaje, 60 g salame od purećih prsa, krastavce, bademe i kavu s mlijekom. Preko tjedna trenira i trči, a za vikend je, kako kaže, odmor za dušu i tijelo. 

Senjanka priznaje kako je na plažu prvi put otišla tek s 15 godina, no iako je bilo ljeta kad je izbjegavala 'brčkanje', odvažila se na nagovor obitelji. Ljetos je na plaži ponosno pozirala u kupaćem kostimu. 

Josipa je ostala u kontaktu sa svima iz showa, a najčešće se druži s Ninom Martinom Korbar (26).

Ipak, najveća joj je podrška suprug Boris s kojim se pohvalila kako trenira boks. 

- Divno je imati dobrog muža koji je spreman dobiti batina. Treba imati strpljenja s 'boksačicom'. Dobio je na razno razna mjesta udarce. Izdržao je muški - našalila se Josipa.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci