Show

Komentari 0

Julia Roberts na crvenom tepihu u haljini s fotkama Clooneya, on priznao da je uvijek bilo kemije

Julia Roberts na crvenom tepihu u haljini s fotkama Clooneya, on priznao da je uvijek bilo kemije

Na dodjelu nagrada Kennedyjevog centra, Julia je stigla u dugoj Moschinovoj večernjoj haljini koja je bila ukrašena portretima dobitnika nagrade za životno djelo - Georga Clooneyja

Iako su u više filmova glumili zaljubljeni par, George Clooney (61) i Julia Roberts (55) u pravom životu nisu nikada bili nešto više od prijatelja, ali zato su razvili pravo, snažno prijateljstvo. U ime tog prijateljstva Julia je na posljednjem crvenom tepihu prošetala noseći haljinu ispunjenu fotografijama njenog dugogodišnjeg prijatelja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Dok bi većina glumaca odlučila odati počast svojim kolegama u intervjuu na crvenom tepihu, Julia je to podigla na višu razinu. Na dodjelu nagrada Kennedyjevog centra, što se smatra jednim od najvećih statusnih i društvenih priznanja u Sjedinjenim Državama, Julia je stigla u dugoj Moschinovoj večernjoj haljini koja je bila ukrašena portretima dobitnika nagrade za životno djelo - Georga Clooneyja.

Roberts je na dodjelu nagrada, koja je održana u istočnom krilu Bijele kuće u Washingtonu došla u pratnji supruga, snimatelja Daniela Modera (53). Clooneyja su došli podržati roditelji Nick i Nina te njegova supruga, odvjetnica Amal Clooney (44).

Cannes: 69. Cannes Film Festival, premijera filma Money Monster

Clooney i Roberts su se upoznali na snimanju kultne krimi komedije 'Oceanovih jedanaest', a njihov posljednji zajednički naslov, romantična komedija 'Karta za raj', u kina je stigla ove jeseni.

- Odrastajući u malom gradu u Kentuckyju, nisam mogao ni zamisliti, kao vjerojatno niti moji roditelji koji su danas ovdje sa mnom, da ću jednog dana ja biti taj koji će sjediti na balkonu Kennedy Centra i gledati svoje slike na haljini holivudske zvijezde kao što je Julija Roberts. To mi je velika čast i veliko iznenađenje za cijelu moju obitelj - izjavio je Clooney.

Premiere of 'Ticket to Paradise' in London

Roberts i Clooney su u posljednja dva desetljeća snimili čak sedam zajedničkih filmova, ali romansa je uvijek bila samo pred kamerama. 

- Međusobna privlačnost među nama je definitivno postojala i postoji, ali... Kad sam ja bio slobodan, Julia je bila u vezi, a kad je ona bila slobodna, ja sam bio zauzet. Sada smo već duže vrijeme, na sreću, oboje sretno zauzeti - objasnio je Clooney nakon premijere njihovog posljednjeg zajedničkog filma. 

Najčitaniji članci