Obavijesti

Show

Komentari 42

Jurić nakon bolnice odmara u Skradinu: 'Iscrpljena, sijeda i teže pokretna, ali svo zlo s tim'

Jurić nakon bolnice odmara u Skradinu: 'Iscrpljena, sijeda i teže pokretna, ali svo zlo s tim'
5

'Ma i grbava si najljepša; Prelijepa žena si! Ostalo se da namontirat. Čuvaj se', podržali su je pratitelji na društvenim mrežama

Voditeljica Tatjana Jurić (40) nedavno se javila na društvenim mrežama s fotografijom iz bolnice i poručila da će možda malo zakasniti na utrku koja se održavala taj dan. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

Pojasnila je kako su joj doktori ubrizgali 'blokatore' kako bi joj umanjili bolove koje je mjesecima osjećala u kralježnici.

- Mali je ovo korak za moju discusherniju, veliki za mene - napisala je tada Tatjana i dodala kako će tek vidjeti što treba iduće učiniti, a do onda će mirovati i vježbati laganim tempom. 

Voditeljica se već neko vrijeme pridržava mirovanja i odmara u Skradinu odakle dijeli fotografije sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Sada je objavila fotografiju bez trunke šminke i pokazala svoju zavidnu prirodnu ljepotu.

- Iscrpljena, sijeda i teže pokretna. Cool. Sve mi je to cool! Svo zlo s tim, rješivo je. Iscrpljujuće i dugotrajno, ali rješivo - napisala je Tatjana uz posljednju fotografiju na kojoj odmara na ležaljci, a kosu je prekrila zanimljivom maramom leopardskog uzorka. 

Tatjana Jurić se nakon izlaska iz bolnice posvetila oporavku: 'Pokušavam izbjeći operaciju'
Tatjana Jurić se nakon izlaska iz bolnice posvetila  oporavku: 'Pokušavam izbjeći operaciju'

- Ma i grbava si najljepša; I prekrasna; Prelijepa žena si! Ostalo se da namontirat. Čuvaj se; Uvijek divna; Ljepotica - nizali su se komplimenti u komentarima. 

Jurić je nedavno podijelila video na kojemu radi vježbe za leđa u bazenu i priznala da dane provodi pokušavajući izbjeći operaciju. Sudeći po njenim objavama djeluje da voditeljica dobro balansira između odmaranja i laganog vježbanja.