Show

Komentari 14

Justin Bieber napokon otkrio značenja tajanstvenih tetovaža

Justin Bieber napokon otkrio značenja tajanstvenih tetovaža

O značenjima koja se nalaze iza tajanstvenih tetovaža Justina Biebera često su raspravljali i njegovi obožavatelji, a sada su saznali prava značenja koja se kriju iza tetovaža

Već je od prije poznato kako veliku ulogu u životu Justina Biebera imaju tetovaže kojima je prekriveno cijelo tijelo ove zvijezde. Ipak, o njima on rijetko priča. Sada je i za Vogue, jedan od najpoznatijih svjetskih modnih časopisa, otvoreno govorio o značenjima koja se nalaze iza, do sada tajanstvenih, tetovaža.

- Tetovaže imaju veliku ulogu u mom razvoju, kao osobe i kao umjetnika - rekao je Justin Bieber za Vogue.

POGLEDAJTE VIDEO: Justin Bieber 2016. godine nastupao je i u zagrebačkoj Areni

Pa je tako naziv svog četvrtog albuma, Purpose, istetovirao na torzu. Na njegovom vratu može se pronaći violinski ključ, a na desnoj ruci japanski znak koji simbolizira glazbu. Ipak, iako Justinove tetovaže ukazuju na glazbenu karijeru koja se neprestano razvijala i još uvijek se razvija, iza njih stoji i sentimentalno značenje.

- Medvjed, predstavlja odmor. Medvjeda svi vide kao jaku životinju, ali ipak mora spavati zimski san, što je jako važno. Ljudi često zaboravljaju na odmor, koji je potreban svima, i nastavljaju raditi bez njega što ih u konačnici može iscrpiti - govori Bieber o tetovaži koja se nalazi ispod desnog ramena.

Otkrio je i značenje tetovaže lava, kojega mu je istetovirao Tattoo majstor Bang Bang.

- Tetovažom želim pokazati da trebamo biti hrabri i jak baš poput lava. – objašnjava Bieber značenje tetovaže koja se nalazi u gornjem lijevom dijelu njegovih prsa.

Tetovaža lava samo je jedna od nekolika dizajna koji su nadahnuti upravo životinjama na Justinovom tijelu. Takve tetovaže ne iznenađuju Justinove vjerne obožavatelje te su svjesni koliko on voli životinje jer je i ranije spašavao i udomljavao pse, mačke, majmune. Na vratu ovoga poznatog pjevača može se pronaći i istetovirana ptica.

- Pticu mi je istetovirao Dr. Woo, a ona me podsjeća na dar od Boga, da mogu „preletjeti“ sve nedaće ovoga života te se jednostavno uvijek nalaziti iznad njih. – govori Justin.

Istetovirana ptica nije jedina tetovaža koja je povezana sa pjevačevom religioznošću.

- Križ koji mi je istetoviran na sredini prsa simbolizira moju vjeru i podsjeća me na sve ono što je Isus napravio kako bi otkupio čovjekove grijehe - kaže ovaj pjevač za kraj.

Prošli petak, kanadska senzacija, Justin Bieber izdao je i svoj šesti album pod nazivom Justice. Naime, album je nastao kao produkt vremena koje provodi u izolaciji sa svojom ženom, Hailey.

 

Najčitaniji članci