Obavijesti

Show

Komentari 1

Kad su policajci lopuže: Što bi sve napravili za milijun dolara?

Kad su policajci lopuže: Što bi sve napravili za milijun dolara?
2

Kad dvojici katastrofalno korumpiranih čuvara zakona u ruke dođe preko milijun dolara, što mislite da će oni napraviti kako nitko ne bi saznao da je sav taj novac kod njih?

VIDEO

Michael Peña i Alexander Skarsgård se baš i nisu proslavili u 2017. godini. Peña je imao manju ulogu u filmu Willa Smitha, 'Skrivena ljepota' (stiže u naša kina naredni tjedan), dok je Skarsgård nastupio u 'Zoolanderu 2', i u ne baš hvaljenoj 'Legendi o Tarzanu'. Ne bismo rekli da su to loši nastupi, ali glumci su mogli i više.

Srećom, već na samom početku 2017. godine će oba glumca dobiti priliku pokazati koliko znaju glumiti u filmu 'War On Everyone'.

Pogledajte foršpan

Film režira John Michael McDonagh, kojeg pamtimo po izvrsnom 'Čuvaru zakona' iz 2011. godine, a u filmu pratimo Peñu i Skarsgårda kao poprilično korumpirane članove policije. No pravi problemi nastanu kad se u njihov svakodnevni kriminal uplete gomila negativaca koji svi traže samo jedno - torbu s milijun dolara.

'War On Everyone' imao je polaganu kampanju, pa se niti foršpani niti ostali promo materijali nisu mogli vidjeti često, no to ne znači da nam je film otišao s radara. Prve kritike javljaju da je u pitanju podosta dobar film te da ostavlja dojam poput onog kakvog je ostavio ovogodišnji mini hit 'Dobri momci'.

Film bismo u kinima mogli vidjeti početkom veljače 2017. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode