Obavijesti

Show

Komentari 17

Kad te krene! Princ Harry u dva dana pronašao dva nova posla

Kad te krene! Princ Harry u dva dana pronašao dva nova posla

Novi dan, nova gaža za princa. Pridružio se Harry snahi medijskog magnata Ruperta Murdocha na Aspen institutu, a tamo će se baviti temom lažnih vijesti i dezinformacija u digitalnom svijetu

Nakon što se odbjegli princ Harry (36) nedavno u 'intervjuu godine' kod Oprah požalio kako ga je obitelj maknula s kraljevskih jasli te da više nema džeparac koji mu pripada po njegovoj plavoj krvi, navukao je bijes dominantnog dijela javnosti. Jedna od najčešćih replika s kojom se suočavao, ako je čitao komentare koje mu upućuju, bila je da 'pronađe pravi posao'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Meghan i Harry raspolažu bogatstvom od oko 900 milijuna kuna 01:39

Kako prenose brojni američki mediji, čini se da je odbjegli princ pronašao, ne jedan, nego dva nova posla u dva dana. Harry je postao dio uspješnog američkog startupa, odnosno tehnološke kompanije BetterUp, koja putem svoje brzo razvijajuće platforme nudi personaliziranu psihološku pomoć i usluge tzv. life coachinga. Dakako, odmah je dobio jednu od rukovodećih pozicija. 

Rugby League World Cup 2021 draw

Već idući dan, nova gaža. Pridružio se Harry snahi medijskog magnata Ruperta Murdocha na Aspen institutu, a tamo će se baviti temom lažnih vijesti i dezinformacija u digitalnom svijetu. Bit će jedan od 15 povjerenika. 

Nema više bratske ljubavi: 'William je jako uznemiren zbog intervjua Harryja i Meghan...'
Nema više bratske ljubavi: 'William je jako uznemiren zbog intervjua Harryja i Meghan...'

Kako i priliči angažmanu jednog princa, radi se o institutu kojeg financiraju milijunaši, a među njima i kontroverzni Craig Newmark, milijarder koji stoji iza Craigslista. Harryjev cilj je, pogađate, svojim radom učiniti svijet boljim mjestom za život.