Show

Komentari 17

Kad te krene! Princ Harry u dva dana pronašao dva nova posla

Kad te krene! Princ Harry u dva dana pronašao dva nova posla

Novi dan, nova gaža za princa. Pridružio se Harry snahi medijskog magnata Ruperta Murdocha na Aspen institutu, a tamo će se baviti temom lažnih vijesti i dezinformacija u digitalnom svijetu

Nakon što se odbjegli princ Harry (36) nedavno u 'intervjuu godine' kod Oprah požalio kako ga je obitelj maknula s kraljevskih jasli te da više nema džeparac koji mu pripada po njegovoj plavoj krvi, navukao je bijes dominantnog dijela javnosti. Jedna od najčešćih replika s kojom se suočavao, ako je čitao komentare koje mu upućuju, bila je da 'pronađe pravi posao'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako prenose brojni američki mediji, čini se da je odbjegli princ pronašao, ne jedan, nego dva nova posla u dva dana. Harry je postao dio uspješnog američkog startupa, odnosno tehnološke kompanije BetterUp, koja putem svoje brzo razvijajuće platforme nudi personaliziranu psihološku pomoć i usluge tzv. life coachinga. Dakako, odmah je dobio jednu od rukovodećih pozicija. 

Već idući dan, nova gaža. Pridružio se Harry snahi medijskog magnata Ruperta Murdocha na Aspen institutu, a tamo će se baviti temom lažnih vijesti i dezinformacija u digitalnom svijetu. Bit će jedan od 15 povjerenika. 

Kako i priliči angažmanu jednog princa, radi se o institutu kojeg financiraju milijunaši, a među njima i kontroverzni Craig Newmark, milijarder koji stoji iza Craigslista. Harryjev cilj je, pogađate, svojim radom učiniti svijet boljim mjestom za život. 

Najčitaniji članci