Obavijesti

Show

Komentari 28

Kad zvijezde polude: Najvećih pet živčanih slomova slavnih

Kad zvijezde polude: Najvećih pet živčanih slomova slavnih
8

Holivudskim zvijezdama nije lako imati normalan život s obzirom na to da ih na svakom koraku prate paparazzi. Neki od njih strpljenje su gubili pred kamerama

VIDEO

Iako su rijetki trenuci u kojima slavne i poznate osobe strpljenje izgube pred kamerama ili se sazna za njihove 'privatne' živčane slomove, ipak ih ima i prilično su spektakularni.

Sean Penn

Holivudski glumac poznat je po svom divljem karakteru, a svima je dobro poznata priča i o njegovom iskaljivanju na bivšoj supruzi Madonni (56). Njegov upad u kuću pjevačice, njezino vezivanje i višesatno maltretiranje nisu snimljeni kamerom, ali je javnost za ovaj njegov ispad ipak saznala. Prije deset godina ovo je bila udarna vijest.

U studenom 2013. godine izvrijeđao je obožavatelja koji ga je htio snimiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Izgledam li ti kao je.... životinja u zoološkom vrtu?! Natjerat ću te da poždereš taj mobitel! Gubi se odavde - urlao je glumac na obožavatelja koji ga je htio fotografirati.

Pennu je, naime, zasmetalo što ga je mladić fotografirao dok je večerao u baru Lobby u hotelu St. Regis u San Franciscu. Kad je primijetio bljesak od fotografiranja, zgrabio je mladiću mobitel iz ruke i bacio ga na pod.

Razlog svemu je njegova tadašnja ovisnost o drogama i alkoholu. Glumac je promijenio način života. Danas je u sretnoj vezi s glumicom Charlize Theron (39).

Britney Spears

Glazbom se bavila odmalena, a proslavila se s 18 godina. Od tada je njezin život neprestano bio pod povećalom javnosti i medija. Paparazzi su je pratili u dobrim, ali i lošim trenucima. Prije sedam godina svijet su obišle njezine fotografije u trenutku kad je doživjela živčani slom. U jednom frizerskom salonu snimili su je kako sama sebi brije glavu, a fotografe je znala napadati i kišobranom. Pjevačica se nakon toga povukla sa scene dok se nije oporavila. Zadnje tri godine nastupa u Las Vegasu i s vremena na vrijeme objavi novu pjesmu.

VIDEO

Tom Cruise

Glumac je u showu Oprah Winfrey gostovao 2005. godine. Tom prilikom je hiperaktivnim ispadom izjavio svoju ljubav, prema sad već bivšoj supruzi, Katie Holmes. Većinu razgovora je proveo tako što je skakao po kauču i glasno govorio da jako voli tu ženu. U tom naletu sreće nekoliko je puta i protresao samu  voditeljicu. Oprah je ostala zatečena, a njegov ispad će zauvijek ostati upamćen.

Courtney Love

Pjevačica je već od početka svoje karijere plijenila pažnju sitnim ispadima. Prvi ozbiljniji imala je 1995. godine kad je na crvenom tepihu prije dodjele nagrada MTV Awards gađala kolegicu Madonnu predmetima na koje je naišla. Da bi sve bilo zanimljivije, Madonna je u tom trenutku davala intervju uživo. Osim toga, u emisiji Davida Lettermana pojavila se u toplesu, a kćer je javno prozivala na Twitteru nakon što je drugi put izgubila skrbništvo nad njom. Zbog nje je jednom prilikom prisilno spušten avion. Courtney je izgubila živce jer njezinom asistentu, koji je imao kartu za ekonomsku klasu, nisu dozvolili da putuje prvim razredom.

VIDEO

Amanda Bynes

Nekad mlada i perspektivna glumica u proteklih je par godina nekoliko puta imala živčani slom u javnosti. Glumom se bavila odmalena, a kad više nije bila u centru pažnje zbog posla, u medijima je uglavnom završavala zbog svog skandaloznog ponašanja. Na Twitteru je ostavljala bizarne i nepovezane poruke, bila je uhićena zbog posjedovanja droge, a pokušala je i podmetnuti požar. Nakon toga završila je na psihijatrijskom liječenju.

VIDEO
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom
Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom