Obavijesti

Show

Komentari 4

Kada je pošlo po zlu, šestorica su pokazala istinsku hrabrost

Kada je pošlo po zlu, šestorica su pokazala istinsku hrabrost
2

Bombe su počele padati u gluho doba noći. Koordinirani napadi stotine terorista, na obje lokacije ambasade, su krenuli. Samo šestorica odvažnih su im prepriječili put

VIDEO

Predstavljamo foršpan filma koji je snimljen po istinitoj priči o terorističkom napadu na američki konzulat u Libiji , koji se dogodio 11. rujna 2012. - točno 11 godina nakon strašnog terorističkog napada na World Trade Center , pri kojemu je život izgubilo šestero sigurnosnih službenika, uključujući američkog ambasadora Christophera Stevensa.

Što se zapravo dogodilo u 13 sati tog šokantnog napada? Što se dogodilo sa šest muškaraca koji su djelovali potpuno nesebično i hrabro, riskirajući svoje živote kako bi spriječili još veću tragediju? Odgovore će otkriti ovaj akcijski triler koji govori o hrabrosti i požrtvovnosti.

Blitz Film i Video distribucija

Iznimni redatelj Michael Bay, koji se u povijesnoj tematici dokazao sjajnom, Oscarom nagrađenom akcijskom dramom Pearl Harbor , na velika platna ponovo donosi osjećaje i zbivanja iz stvarne povijesti. Ova istinita priča inspirirala je jednog od najprodavanijih svjetskih autora Mitchella Zuckoffa da o svemu napiše knjigu, a prema kojoj je nastao scenarij za '13 sati: Benghazijevi tajni vojnici'.

VIDEO

U glavnim nam ulogama vidjet ćemo glumce Pabla Schreibera, Johna Krasinskog, i Tobyja Stephensa , dok režiju filma potpisuje Chuck Hogan .

'13 sati: Benghazijevi tajni vojnici' u hrvatska će kina stići u veljači 2016. godine u distribuciji Blitz film i video .

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin