Show

Komentari 8

Kakav luksuz: Žena Dinamovca 'bacala' se u snijeg s Prada torbicom optočenom kristalima

Kakav luksuz: Žena Dinamovca 'bacala' se u snijeg s Prada torbicom optočenom kristalima

Na njezinom profilu najčešće možemo vidjeti fotografije na kojima pozira u skupocjenim brendiranim 'krpicama'. Influencerica trenutno uživa u Švicarskoj, a slobodno vrijeme odlučila je provesti na skijalištu

Supruga igrača Dinama Izeta Hajrovića (28), Leyla Hajrović (30), posljednjih se godina na društvenim mrežama probila kao influencerica i modna blogerice.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Na njezinom profilu najčešće možemo vidjeti fotografije na kojima pozira u skupocjenim brendiranim 'krpicama'. Influencerica trenutno uživa u Švicarskoj, a slobodno vrijeme odlučila je provesti na skijalištu. 

Leyla je u zimskim radostima uživala dotjerana 'od glave do pete', a s pratiteljima je podijelila i nekoliko fotografija. 'Za oko' ime je zapeo i trenutak kada je Hajrović bacila skupocjenu Prada torbicu u snijeg. Inače, prosječna cijena takve torbice je oko desetak tisuća kuna. 

Iako se od toga može dobro zaraditi, poziranje za društvene mreže nije jedini izvor prihoda za Leylu. Na Instagramu je otkrila kako točno zarađuje.

- Prvo kad otvorim oči uzmem mobitel i provjerim svoje tržište dionica i kriptovaluta. Većina mojih ulaganja su dugoročna i konstantno ih provjeravam, ali ima nekih dionica kojima trgujem svakodnevno i stalno držim oko na njima - objasnila je Hajrović.

Nedavno je sa svojim suprugom pokrenula i humanitarnu akciju kojom žele usrećiti bolesnu djecu u bolnicama, mentalnim ustanovama i ustanovama za socijalnu skrb u Bosni.

-Tako su nas roditelji učili jer su i oni stalno pomagali. Bitno mi je bilo s pedijatrijom da osobno odem tamo i vidim što se događa, a ne samo da doniramo novac. Ljudi su pozitivni reagirali - ispričala je influencerica za Story.hr

 

Najčitaniji članci