Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
5 komentara

Kakav manevar: Ignorirali kina, pustili film ravno na Netflix

Film je nenadano pušten na Netflix, ignorirajući tako u potpunosti običnu kino distribuciju. Takav manevar bi se mogao opisati najbolje kao 'spasi što se spasiti može'

Foto: Twitter/Screenshot
5 komentara

Premda se o filmu 'God Particle', duhovnom nasljedniku filmova 'Cloverfield' i '10 Cloverfield Lane' u posljednjih nekoliko tjedana mnogo pisalo, izgleda da je povjerenje studija u film bilo blago rečeno nikakvo.

CLOVERFIELD Misteriozan napad nije gotov: Niti naše nebo više nije sigurno

Naime, film je nenadano pušten na Netflix, ignorirajući tako u potpunosti običnu kino distribuciju. Takav manevar bi se mogao opisati jedino kao 'spašavanje što se spasiti može'. Naime, nije baš jasno zašto bi studio pokrenuo i viralnu kampanju, kao i početak obične, da bi zatim ignorirali kina.

Kompanija iza svega, Bad Robot, napokon je nedavno i prvi foršpan izdala.

Foto: Twitter/Screenshot

U filmu pratimo astronaute na svemirskoj postaji koji preživljavaju svoj užas dok kolosalni vanzemaljci uništavaju Zemlju.

Pogledajte foršpan

 

 

Film je režirao Julius Onah, a djelo se preimenovalo od imena 'God Particle' u 'The Cloverfield Paradox'. U glavnim ulogama su Elizabeth Debicki, Daniel Brühl, Gugu Mbatha-Raw, Chris O'Dowd, Ziyi Zhang, David Oyelowo, John Ortiz i Aksel Hennie.

Valja spomenuti da iako film ima nekoliko trenutačnih zvjezdica, a i redatelj je posve korektan, scenarij ostavlja dojam kao su ga pisali osnovnoškolci. To je primijetila i publika, kao i kritika, pa je film tako iznimno loše ocijenjen.

Izgleda kako je potez ranijeg puštanja filma ipak bio loš.

Tema: FILM

Message