Obavijesti

Show

Komentari 3

Kako bi Pierce Brosnan mogao izgledati kao lik u 'Deadpool 2'

Kako bi Pierce Brosnan mogao izgledati kao lik u 'Deadpool 2'
1

Po svemu sudeći, jedan od glumaca koji će se pridružiti legiji onih koji su preuzeli uloge superheroja je i Pierce Brosnan. No kako bi legendarni glumac mogao izgledati u svojoj ulozi?

VIDEO

Nedavno nam je Hugh Jackman pokazao jednu od boljih fotografija koju smo mogli vidjeti. Kako se možda sjećate, na fotografiji su Pierce Brosnan i Ryan Reynolds, s kojima Jackman ne surađuje trenutačno niti na jednom projektu, no s kojima je prijatelj.

Za one koji malo pozornije prate cijelu priču oko snimanja nastavka jednog od uspješnijih superherojskih (po tom pitanju, i jednog od uspješnijih filmova prošle godine) filmova, ta je fotografija naznačila da bi Brosnan mogao preuzeti ulogu superheroja Cablea. Za tu ulogu se neko vrijeme mislilo da je predodređen Stephen Lang, koji je i putem Twittera objavio svoje fotografije koje su implicirale da je on 'taj'. No studio nije niti jednom riječju potvrdio da je Lang uistinu odabran.

 

Wolvie. Bond. Wade.

A photo posted by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Ryan je popratio Jackmanovu fotografiju na svojem računu na Instagramu, pa se čini da smo stvarno na pragu dobivanja novog superjunaka. No kako bi on mogao izgledati?

Hoće li se Cable uistinu i pojaviti u filmu ostaje pitanje bez odgovora. No kako je naznačeno da ima puno šanse da se to dogodi, mi ćemo držati fige da stvarno tako i bude.

Novi 'Deadpool' u kina dolazi za nešto više od godine dana, u ožujku 2018. godine, dok novi film s Wolverineom, 'Logan: The Wolverine', možemo gledati već za šest tjedana, sredinom ovog ožujka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode