Obavijesti

Show

Komentari 0

'Kako je Gru postao dobar' je uništio filmske top ljestvice

'Kako je Gru postao dobar' je uništio filmske top ljestvice
7

Iako godinama zarađuju ogromne svote novca, animirani filmovi i dalje ne plijene toliko pažnje. No nakon što su 'Malci' zaradili milijardu i 100 milijuna dolara, stvari su se promijenile

VIDEO

Studio 'Illumination', čiji su animirani hitovi 'Kako je Gru ukrao mjesec', 'Gru na supertajnom zadatku' i 'Malci' postali svjetski fenomen, nastavlja priču o Gruu, Lucy, njihovim neodoljivim kćerima, Margo, Edith i Agnes, i Malcima u filmu 'Kako je Gru postao dobar'.

Veliki povratak zloćka Grua i njegovih Malaca ovog je vikenda poharao domaće kino blagajne. Treći nastavak serijala o Gruu, 'Kako je Gru postao dobar' ovog je vikend pogledalo rekordnih 42.549 gledatelja te je time otvaranje ovog nastavka franšize 'Despicable me' ne samo najbolje otvaranje nekog animiranog filma u 2017. godini, već i najbolje otvaranje franšize 'Despicable me' u Hrvatskoj.

Nakon što je otpušten iz lige AVL koja se bori protiv zlikovaca, jer nije uspio uhvatiti zadnjeg negativca koji prijeti čovječanstvu, Gru se nađe usred krize identiteta. No, kada se pojavi tajanstveni stranac koji ga izvijesti da ima brata blizanca, brata koji očajnički želi biti zlikovac poput svog brata, ovaj bivši super-zlikovac će ponovo otkriti kako je dobar osjećaj ponovo biti zao.

Gruu je i ovog puta glas posudio fantastični Rene Bitorajac, a njegov filmski brat Dru je Zoran Pribičević. Hana Hegedušić je Lucy, Balthazar Bratt je Dražen Bratulić, a curice Anja, Edita i Mara su redom: Ema Karaula, Klara Uglešić i Tena Tadić.

Režiju potpisuju Pierre Coffin (franšiza 'Despicable Me') i Kyle Balda ('Malci', 'Lorax: Zaštitnik šume'), izvršni producent je Chris Renaud (franšiza 'Despicable Me', 'Lorax: Zaštitnik šume', 'Tajni život kućnih ljubimaca'), a scenaristi su Cinco Paul i Ken Daurio (franšiza 'Despicable Me', 'Lorax: Zaštitnik šume'). Produkciju potpisuju osnivač i direktor kompanije Illumination Chris Meledandri i njegova dugogodišnja kolegica Janet Healy, koji su nadzirali svaki film kompanije Illumination od njezinog utemeljenja prije cijelog desetljeća.

'Kako je Gru postao dobar', u distribuciji Blitza, u svim kinima možete pogledati već danas, a ulaznice možete kupiti na blagajnama kina ili online.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode