Obavijesti

Show

Komentari 33

Kako poslije 30 godina izgleda ekipa iz Povratka u budućnost

Kako poslije 30 godina izgleda ekipa iz Povratka u budućnost
19

Jedan od najvećih holivudskih filmskih hitova, film 'Povratak u budućnost', 3. srpnja je proslavio 30 godišnjicu. Film je djelo redatelja i oskarovca Roberta Zemeckisa

VIDEO

Redatelj Robert Zemeckis (63), 1985. godine snimio je film koji je i danas omiljen. 

'Povratak u budućnost' 3. srpnja je proslavio čak 30 godina otkako je prvi put prikazan. Glumci i danas izgledaju fantastično, a ako je suditi prema fotografijama, ostarjeli su puno bolje nego što su zamišljene njihove starije verzije u filmu. 

Lea Thompson, koja je utjelovila lik Lorraine Baines McFly i u 54. godini izgleda fantastično. Imala je samo 24 godine kada je dobila ovu ulogu te odigrala mlađu, ali uz pomoć šminke,  i stariju verziju Lorraine. Thompson trenutačno glumi Kathryn Kennish u četvrtoj sezoni serije 'Switched at Birth' koja se prikazuje na ABC Family. 

Pixsell

Michael J. Fox danas ima 54 godine. Dobitnik je četiri Zlatna globusa, a 1991. godine dijagnosticirana mu je Parkinsonova bolest. Trenutačno glumi odvjetnika Louisa Canninga u CBS-voj seriji 'Dobra žena'. 

PIXSELL

Christopher Lloyd (76) u filmu je glumio dr. Emmetta Doca Browna. 

- Nevjerojatno je da popularnost filma ne jenjava ni nakon 30 godina. Djeca koja su ga prva pogledala danas su odrasli ljudi, a film sada gledaju njihova djeca. Krug se samo nastavlja. To je izvanredno - rekao je nedavno glumac i dobitnik tri Zlatna globusa. Christopher trenutačno glumi profesora Hargravesa u seriji 'Granite Flats'. 

Pixsell

Crispin Glover imao je 21 godinu kad je glumio Martyjevog oca Georgea McFly, a sad s 51 godinom ima rijetko koju boru. Glumac je nedavno utjelovio Moseleya Bakera u mini seriji Texas Rising na History Channelu. 

Profimedia

Thomas F. Wilson, koji danas ima 56 godina, u filmu je utjelovio nasilnika Biffa Tannena. Ovaj stand up komičar posudio je glasove raznim likovima iz animiranih filmova. 

Wikipedia


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu