Obavijesti

Show

Komentari 5

Kako su sijale, tako će i žeti: Anamarija i Marija u dvoboju

Kako su sijale, tako će i žeti:  Anamarija i Marija u dvoboju
5

Meni je ovo u redu i meni je ovo fair-play, složila se Marija s odlukom, a ovoga puta nije protestirala ni Anamarija. No farmeri bi voljeli da se obje izbace iz natjecanja

VIDEO

Iako standardna procedura nalaže da se prvi duelist bira između dvoje sluga, a nakon toga on bira sebi protivnika, ovoga puta produkcija je odlučila da zbog incidenta kojim su Anamarija i Marija prekršile pravilo Farme, obje idu u dvoboj. 

- Meni je ovo u redu i meni je ovo fair-play - složila se Marija s odlukom, a ovoga puta nije protestirala ni Anamarija već je izjavila: 

- Ja bi više voljela da su dijelili šibice da vidim kako stoje stvari, ali u redu. Ako mora biti tako, idemo - rekla je. Što se tiče farmera, većina njih je da se obje izbace iz natjecanja, a svoje nezadovoljstvo iskazala je i Sara: 

- Ne želim da netko tko je spreman udariti živi sa mnom, dijeli isti pijat, općenito diše isti zrak sa mnom u ovoj zajednici - zaključila je dok je Anna stala u obranu obje i kazala: 

- Mislim da im trebamo dati drugu priliku i nisam za to da oni odu iz kuće - bilo je njezino mišljenje. 

Kako gledatelji iz tjedna u tjedan imaju priliku glasati za omiljenog farmera te mu tim putem dodijeliti imunitet, i ovoga tjedna Hrvoje je osvojio naklonost publike. 

Hrvoje je osvojio naklonost publike

- Nemam riječi, stvarno sam iznenađen. Ne mogu van ni da hoću - izjavio je Hrvoje te dodao: 

- Imunitet sam zaslužio jer se ja mislim najmanje živciram u ovoj kući, nigdje se ne namećem i sve je ovo zafrkancija, prirodan sam - siguran je. Premda su se farmeri složili kako je Hrvoje uistinu zaslužio imunitet, Blaženka nije bila istog mišljenja. Ona naprotiv smatra da nitko od farmera po njezinim kriterijima se nije iskazao da bi dobio imunitet. 

- Jednostavno mi se ne sviđa to njegovo kreveljenje. On kaže on tako i kod kuće. Ok, ti tako kod kuće možeš, ali nas je ovdje četrnaest i možda to nekome smeta kad ti u sobi u pola noći vrisneš. Meni to osobno ide na živce, ali ga toleriram i šutim -  objasnila je zašto ne smatra Hrvoja najfarmerom te zaključila: 

- Hrvoje je iz takve branše gdje su njegovi prijatelji i poznanici jako imućni i utjecajni i njima ništa neće biti da mjesečno plate ratu telefona 2 tisuće kuna - nastavila je. Iako je kazala kako Mariji nikad neće oprostiti šamar te da više njih dvije nemaju o čemu razgovarati, čini se kako je Anamarija ipak promijenila priču. Nakon što je rekla kako joj je drago što su se njih dvije pomirile i kako se sada osjeća puno bolje, u vezi šamara priznala je: 

- Stvarno nisam ništa osjetila stvarno. Samo sam govorila au au - rekla je. Jednako kako u vezi šamara, Anamarija je promijenila mišljenje i u vezi svog ostanka na farmi te je u ugodnom razgovoru povjerila Mariji: 

'Svi su super, a u principu se nitko ne voli'

- Moramo izbacit ove druge ljude. Vjeruj mi, hoću se boriti do kraja - na što joj je Marija samo kazala: 

- Hoću ići doma, vozit se na motoru dok je još lijepo vrijeme - te dodala: 

- Atmosfera koja je dovela do ove svađe je užasno negativna. Svi se unutra svade. Svi su super, a u principu se nitko ne voli - zaključila je. Kakogod, jedna od njih dvije nakon dvoboja napustit će farmu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina