Show

Komentari 10

Gretić napušta žiri: Kandidati će kuhati jela stranih kuhinja

Gretić napušta žiri: Kandidati će kuhati jela stranih kuhinja

TKO ĆE BITI U ŽIRIJU? Kreće potraga za novim članom žirija. Gretić odlazi iz showa, a i Radovan Marčić najavljuje odlazak ako mu kolege ne budu 'po volji'

Ako moram birati između televizije i svojeg posla kao šefa kuhinje u hotelu, radije bih kuhao. Odlazim iz ‘Masterchefa’ jer je snimanje emisije produljeno s kraja ožujka na kraj svibnja, a moram biti u Rovinju gdje radim i slagati menije za sezonu, rekao nam je Tomislav Gretić. Već je u lipnju najavio da neće sudjelovati u drugoj sezoni jer se ne slaže s odlukom da se kuha zamrznuta i konzervirana hrana.

- To nije glavni razlog. Ali bio ja u showu ili ne, to će se morati promijeniti jer se jela moraju kuhati sa svježim namirnicama - kaže kuhar. Njegov odlazak potresao je člana žirija Radovana Marčića. Smatra ga jedinim autoritetom i vrhunskim profesionalcem.

- Jako mi je žao što Tom više neće biti sa mnom i Matom Jankovićem. Nisam još potpisao ugovor, tako da bih i ja mogao otići, posebno ako dovedu nekoga tko je nestručan. Gretića je teško zamijeniti - smatra Marčić. Gretićevi nasljednici mogli bi biti vlasnica restorana Lidija Kralj ili kuhar David Skoko, koji su gostovali u showu kao “izazivači” natjecatelja. Lidija je u showu spojila kontinentalnu s morskom kuhinjom. Navodno je dobila niske ocjene, a Gretić joj je dao samo dva boda.

Kad se pobunila, naknadno su joj ih povisili. Kako će se u novoj sezoni uvesti jela stranih kuhinja, navodno bi u žiriju trebao biti kuhar iz inozemstva. Ne zna se ni hoće li Jasna Nanut ostati voditeljica. S Nove TV samo su rekli da će doći do promjene sadržaja emisije

Ženska ruka Lidije Kralj    

 Njeno gostovanje u showu posvađalo je žiri ‘Masterchefa’.

Stručnjak za riblja jela    

Vlasnik konobe David Skoko mogući je Gretićev nasljednik .

Kuharica pobjednika    

Šime Sušić u prosincu će objaviti svojih 20 recepata    

Najčitaniji članci