Obavijesti

Show

Komentari 20

Kandidati iz Pule žale se jer nije bilo alkohola i maslinovog ulja: 'E, barem da je vino ponudila...'

Kandidati iz Pule žale se jer nije bilo alkohola i maslinovog ulja: 'E, barem da je vino ponudila...'
7

Jelo se zdravo pa je za predjelo bio poslužen zdravi burek naziva 'Zdravi hrskavi zalogajčić', nakon zdravog predjela stiglo je i zdravo glavno jelo 'Fit, a sit', a za desert je poslužena sirova torta 'No guilt'. Večera je prošla u opuštenoj atmosferi

VIDEO

Prvi dan u 'Večeri za 5 na selu' u Puli i okolici domaćica je bila osobna trenerica Maja Kozina (27), kojoj su u goste došli Vidmarijo Rašić (34) , Barbara Brkljača (21), Ljubica Siljan (44) i Mira De Caro (64). Domaćica je dočekala goste dobro raspoložena i ponudila im bezalkoholni aperitiv: indonezijsko piće u koje je stavila kurkumu, đumbir i med, a čašu je ukrasila brezinim šećerom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Kuhar iz showa napao suparnike 03:40

- Nikad to prije nisam probala i bilo mi je jako fino - rekla je Barbara, a Vidmarijo dodao:' Prava energetska bomba puna svega, sve je lijepo izgledalo, lijepo napravljeno, kod mene neće biti tako lijepo'.

Jelo se zdravo pa je za predjelo bio poslužen zdravi burek naziva 'Zdravi hrskavi zalogajčić', nakon zdravog predjela stiglo je i zdravo glavno jelo 'Fit, a sit', a sirova torta 'No guilt' nikoga nije ostavila ravnodušnim. Prije nego što su počeli jesti domaćica ih je ponudila pićem, raznim skokovima i mineralnom vodom, no alkohola nije bilo. 

Majin zdrav burek sastoji se od junetina i corn flakesa, a domaćica je na početku večere rekla kako se pobrinula da svi imaju dovoljno proteina i ugljikohidrata.

- Barem da je vino ponudila, to mi je falilo - rekla je Mira, kojoj se burek svidio okusom, ali joj je bio presuh. Baš kao i Ljubici, koja je rekla: 'Falilo je sočnosti, ja bih u to stavila malo šalše s maslinovim uljem'.

Razočarani Božidar zabavlja na internetu: 'Njegov izraz je sve'
Razočarani Božidar zabavlja  na  internetu: 'Njegov izraz je sve'

Barbari je burek bio jako ukusan i meso joj nije bilo suho, kao i Vidmariju koji je rekao:'Tako fino, a nije bilo masno, a još su ti i ruke čiste nakon ovog bureka!'

Na red je došlo glavno jelo: piletina pečena u kokosovu ulju i pire od batata.

- Piletina nije bila mrvu po mom guštu, ali sto ljudi sto ćudi, sto pilića, dvjesto bataka - rekao je Vidmarijo, a Mira dodala: 'Okus mesa mi je presuh, moglo bi se dodati još nekih začina ili nekog umaka.' Djevojke su zasad oduševljene s Vidmarijevim humorom, kažu da podiže atmosferu.

Gledatelji o Božidarevoj večeri: 'I tih 17 bodova je previše, gosti su mu našli puno dlaka u jelu'
Gledatelji o Božidarevoj večeri: 'I tih 17 bodova je previše, gosti su mu našli puno dlaka u jelu'

Ljubica koja smatra da vegetarijancima nije mjesto u emisiji te da za njih treba 'neka posebna kulinarska emisija', složila se s ostalim kandidatima oko piletine, ali zato joj je batat bio odličan, iako joj se nije svidjelo što je imao grudica. No kao i u prvom jelu, Barbara se nije složila s ostalima i njoj je i ovo meso bilo sočno: - Osjetilo se da nije bilo pečeno na običnom ulju pa je to sve ostavilo neki poseban šmek, meni je bilo super.

Domaćica je za kraj zdrave večere poslužila sirovu tortu, a svima im se svidio izgled kolača.

- Izgleda genijalno, kao nešto što bi platio barem 25 - 30 kuna - rekao je Vidmarijo koji nije ljubitelj čokolade, ali mu se svidio ovaj desert.

- Okus je stvarno bio šećer na kraju. Odličan je bio, sve pohvale - rekla je Barbara, a Ljubica dodala: - Kolač je bio bomba, jedva sam ga pojela, ali je bio fantastičan - najbolji!

Božidarova poslovna suradnica se obrušila na kuhara: 'On je jedna velika nula od čovjeka'
Božidarova poslovna suradnica se obrušila na kuhara: 'On je jedna velika nula od čovjeka'

Za iznenađenje je Maja dovela svoju prijateljicu Barbaru, koja drži plesnu školu pa je kandidate naučila neke plesne korake.

- Sve pohvale domaćici za hranu, atmosferu i iznenađenje - rekla je Barbara, a i ostalima je bilo lijepo. 

Mira je za Majinu večeru dala ocjenu sedam zato što je predjelo bilo suho, kao i glavno jelo, a nedostajalo je i vina, Ljubica je također dala sedmicu zato što predjelo i glavno jelo nisu bili po njezinu guštu, Barbara je dala desetku jer su joj je večera bila savršena i Vidmarijo je dao ocjenu devet, sve mu je bilo savršeno, ali mu se nije svidjelo što se na kraju morao kretati. 


Sutra kuha Vidmarijo, a kakva će iznenađenja pripremiti svojim gostima, ne propustite pogledati u novoj epizodi kulinarskog showa 'Večera za 5 na selu' od 20 sati na RTL-u. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu