Obavijesti

Show

Komentari 232

Gledatelji o Božidarevoj večeri: 'I tih 17 bodova je previše, gosti su mu našli puno dlaka u jelu'

Gledatelji o Božidarevoj večeri: 'I tih 17 bodova je previše, gosti su mu našli puno dlaka u jelu'
8

Božidar je od ponedjeljka do četvrtka uslikao većinu jela kako bi ih naknadno mogao analizirati. U petak su njegovu ulogu preuzeli gosti pa su izvadili mobitele i fotkali servirana jela

VIDEO

Božidar Miodragović iz Bjelovara ovog je tjedna sudjelovao u showu 'Večera za 5 na selu' i kritizirao sve što je mogao. Zato su gosti od njegove večere, koja je bila u petak, podignuli kriterije.

POGLEDAJTE VIDEO: Božidar podivljao na goste

Pokretanje videa...

Kuhar iz showa napao suparnike 03:40

Tražili su, poput Božidara, dlaku u jajetu i našli su je. Doduše, nije bila u jajetu već u desertu, ali to je bilo dovoljno da Nedjeljka prestane jesti. Od kandidata je dobio 17 bodova i tako zauzeo prvo mjesto, od iza. Naravno, 5. pozicija ga je uvrijedila i razljutila pa je na kandidate urlao nakon večere.

Objašnjavao im je da je potrošio 2000 kuna na to da ih ugosti na najbolji mogući način, da je sve bilo izvrsno servirano i da su probali jela koja su posebna, ali njegove riječi nisu ih pretjerano 'dirale'. Gledatelji su komentirali da im je ovo bila jedna od najboljih epizoda ikad. 

- I tih 17 bodova je bilo previše na odnos koliko je dlaka u jelu bilo - pisali su na društvenim mrežama. Neki su ljutiti što je kuharu dopušteno sudjelovanje kad se radi o amaterskom showu. Komentirali su da im ga je u jednom trenutku bilo žao jer su znali da će ga niski bodovi rastužiti, ali brzo su se predomislili kad je opet počeo prigovarati. 

- Nadam se da će ga ovo naučiti pameti. Stalno je gunđao i sad su mu vratili - zaključili su. 

Božidarov fijasko: Cijeli tjedan je prigovarao, na kraju poludio na goste jer je dobio 17 bodova
Božidarov fijasko: Cijeli tjedan je prigovarao,  na kraju poludio na goste jer je dobio 17 bodova

Često se spominjalo i fotografiranje. Božidar je od ponedjeljka do četvrtka uslikao većinu jela kako bi ih naknadno mogao analizirati. U petak su njegovu ulogu preuzeli gosti pa su izvadili mobitele i fotkali, što je mnoge itekako zabavilo:

- E, jesu mu smjestili, svaka čast!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 232
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu