Show

Komentari 43

Božidarova poslovna suradnica se obrušila na kuhara: 'On je jedna velika nula od čovjeka'

Božidarova poslovna suradnica se obrušila na kuhara: 'On je jedna velika nula od čovjeka'

'Nit je neki kuhar, a umislio da je vrhunski...nit je čovjek, a zloban bezobrazan, koristoljubiv itd. da ne povjeruješ", napisala je gledateljica na Facebooku koja tvrdi da je s Božidarom ranije poslovno surađivala

Božidar Miodragović iz Bjelovara ovog je tjedna sudjelovao u showu 'Večera za 5 na selu' i kritizirao sve što je mogao, a napetost je rasla iz epizode u epizodu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sinoć je prikazana emisija u kojoj je upravo Božidar bio domaćin, a njegovi gosti podigli su kriterije nakon njegovog ponašanja. Tražili su, poput njega, dlaku u jajetu i našli su je.

Doduše, nije bila u jajetu već u desertu, ali to je bilo dovoljno da Nedjeljka prestane jesti. Od kandidata je dobio 17 bodova i tako zauzeo zadnje mjesto što ga je uvrijedilo i razljutilo pa je na kandidate urlao nakon večere.

Snimka se i prije samog emitiranja proširila internetom, a gledatelji 'Večere za pet' nisu imali ni malo lijepe riječi za Božidarovo ponašanje, a među svim komentarima na Facebooku pronašla se i gledateljica koja tvrdi da je bila Božidarova poslovna suradnica.

-Nit je neki kuhar, a umislio da je vrhunski...nit je čovjek, a zloban, bezobrazan, koristoljubiv itd. da ne povjeruješ...Uglavnom, jedna velika nula od čovjeka...poznam ga odavno, poslovno...i bljuki mi se kad god ga vidim- napisala je gledateljica te je svojim komentarom pokrenula raspravu na Facebooku.

- Se*onja bahati, prepotentni. Još je i previše bodova dobio- složili su se komentatori s ovom gledateljicom koja je još napisala i da bi kuhar trebao odležati u zatvoru zbog ponašanja.

Prisjetimo se, sudeći po komentarima koje su gledatelji ostavili na društvenim mrežama, suzdržani nisu ostali ni njegovi sugrađani. Naime, oni su na Facebook stranici portala Bjelovarac pisali kako Božidar svojim ponašanjem sramoti Bjelovar. 

Najčitaniji članci