Show

Komentari 0

Kandidati kiksali: Uzimali višu ponudu, Vukorepa ih sve izbacio

Kandidati kiksali: Uzimali višu ponudu, Vukorepa ih sve izbacio

Nakon što je Mladen Vukorepa na ploči izbacio sve kandidate iz natjecanja, oni su odlučili da je Juraj pokazao najbolje znanje u današnjoj epizodi, a Mladen im je ponudio iznos od 49.000 kuna

U novoj epizodi kviza 'Potjera' natjecali su se Bojan, Goran, Ivana i Juraj. Borili su se protiv lovca Mladena Vukorepe. 

POGLEDAJTE VIDEO: Tarik napustio 'Potjeru' i vratio se 'Milijunašu'

Debitant Bojan se prvi okušao na ploči protiv lovca. Izabrao je višu ponudu od 40.000 kuna. No Mladen ga je stigao na pitanju koje je glasilo: 'Uz koji dio Ujedinjenog Kraljevstva najviše vezujemo klanove?'. Bojan je mislio da je riječ o Walesu, dok je točan odgovor bio o Škotskoj, što je Mladen znao.

Umirovljenik Goran bio je idući te je odabrao također višu ponudu od 35.000 kuna. Mladen ga je ulovio na zadnjem pitanju na ploči. 

Ivana iz Koprivnice izabrala je višu ponudu od 56.000 kuna. Niti ona nije imala sreće kao ni prethodni natjecatelji pa ju je Mladen vrlo brzo stigao na ploči. 

Posljednji na redu bio je Juraj, koji je poput prethodnika izabrao višu ponudu od 70.000 kuna. I on je završio kao i ostali današnji natjecatelji te je tako Mladen Vukorepa izbacio sve kandidate iz igre. Po pravilu kviza, ako dođe do ovakve situacije, kandidati sami biraju tko od njih će se vratiti u završnoj, a Mladen bira iznos. Natjecatelji su odlučili da je Juraj pokazao najbolje znanje u današnjoj epizodi, a Mladen je ponudio iznos od 49.000 kuna. 

Juraj je ostvario devet koraka prednosti, no lovac ga je već u prvoj minuti stigao. 

Najčitaniji članci