Obavijesti

Show

Komentari 7

Kandidati su oduševili žiri: Čak pet desetki za jela s odojkom

Kandidati su oduševili žiri: Čak pet desetki za jela s odojkom
6

Visoke ocjene dobili su Nikolina i Otto za glazirana rebarca te Robert i Ivan za pečenu potkoljenicu s grah salatom, dok su Ružica i Barica, na iznenađenje svih u studiju, podbacile

VIDEO

Iako mu je teško pala činjenica da će morati kušati čak osam jela od svinjetine, Pažanin je u showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' bez ikakvog suzdržavanja 'dodijelio' desetku Andreji i Barbari.

Žiri postavio 'zamke': Dao ribu i meso koji se ne mogu ispeći
Žiri postavio 'zamke': Dao ribu i meso koji se ne mogu ispeći

- Strašno sam zadovoljan ovime što ste napravili svinjskom kareu, ovakvim modernim pristupom. Taj tač s krušnim mrvicama je stvarno perfektan… - oduševljen je bio Ivan Pažanin nakon kušanja Andrejinih i Barbarinih pečenih leđa s pireom od jabuke i mrkve. Iznenađena je bila i Mateja Domitrović Sabo, kojoj je tanjur 'strahovito dobar', dok je Tomislav Špiček 'skinuo kapu' pred Splićankama.  Inovativnost i kreativnost mladih kandidatkinja nagrađene su trima desetkama, njihovim prvim visokim ocjenama u natjecanju, za koje su mislile da ih nikada neće dobiti.

I Loreta i Ivana se mogu upisati u klub sretnika jer su za svoje češko tradicionalno jelo, pripremljeno prema receptu Loretine obitelji, dobile iznimno visokih 29 bodova. Zadranke su nagrađene dvjema desetkama od Špičeka i Mateje, dok je kim u umaku bio previše dominantan da bi i Pažanin bio toliko darežljiv.

- Apsolutno nemam nikakve zamjerke. Ništa mi ne strši. Dapače, kim mi paše, to je takvo jelo i ono se tako koristi. Dva sastojka su samo u ovim knedlama, božanstvene su… Ma sve je onako kako treba - rekao je Špiček i svojom ocjenom oduševio Zadranke, koje su još prošli tjedan bile na mukama zbog tri jedinice.

Gubi volju za kuhanjem: Ante je uvjeren da ih žiri sabotira
Gubi volju za kuhanjem:  Ante je uvjeren da ih žiri sabotira

Vrlo visoke ocjene dobili su i Nikolina i Otto za glazirana rebarca (26) te Robert i Ivan za pečenu potkoljenicu s grah salatom (22), dok su Ružica i Barica, na iznenađenje svih u studiju - podbacile. Od ljubiteljice odojka očekivalo se puno, no dobile su samo 17 bodova za jelo podrijetlom iz njemačke pokrajine Bayern.

Na ljestvici ukupnih bodova poprilična je gužva. Svih osam parova u igri su za vođe timova sljedeći tjedan. Kome će to uspjeti, doznat ćemo već sutra.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni