Obavijesti

Show

Komentari 5

Kandidati 'Survivora' kreću u izazove: Prvi dan na otoku će donijeti znoj, krv, ali i suze

Kandidati 'Survivora' kreću u izazove: Prvi dan na otoku će donijeti znoj, krv, ali i suze
7

U prvoj epizodi gledatelji će imati priliku pogledati čak tri izazova, u kojima će snage odmjeravati plavi i crveni tim

Večeras je na rasporedu prva epizoda nove sezone 'Survivora', a kandidati su nasmijani, samopouzdani, puni energije i raspoloženi za prve izazove. U iduća tri mjeseca oni će se međusobno natjecati za pobjedu, a da bi došli do samog kraja moraju eliminirati sve i strateški igrati igru u kojoj iza svakog ugla vreba opasnost. 

Mario Mlinarić rano je ostao bez roditelja: 'U toj fazi sam najviše naučio. Sport je bio moj svijet'
Mario Mlinarić rano je ostao bez roditelja: 'U toj fazi sam najviše naučio. Sport je bio moj svijet'

U večerašnjoj prvoj epizodi vidjet ćemo čak tri izazova u kojima će plavi i crveni tim po prvi puta odmjeriti snage, a doznat ćemo i koji će kandidati ostaviti dojam najjačih, odnosno najslabijih karika. Pobjeda u izazovima kandidatima će omogućiti početne prednosti kao što su otok s boljom pozicijom za ribolov, prve zalihe hrane i alati korisni za preživljavanje, a timovima će jedan od prvih zadataka po dolasku na otoke biti izgradnja improviziranih skloništa.

- Nadajmo se samo da neće padati kiša i da neće biti prehladno. Moramo samo preživjeti ovu noć - poručit će Enea, najstariji ovogodišnji natjecatelj.  

Tijekom prvog dana na otoku bit će znoja, krvi, ali i prvih suza. Osim teških izazova koji će uistinu testirati kandidate, za neke će prvi dan na otoku biti i emocionalni test. Razdvojenost od bližnjih mnogima će stvoriti veliki pritisak, a Marina će Antoniji otkriti da joj najteže pada razdvojenost od šestogodišnjeg sina Gabriela s kojom je najviše povezana.

- Nismo se baš često odvajali, a pogotovo da ga ne čujem ovako. Mislim da će on biti presretan kad bude ovo gledao. Bit će oduševljen sa svima i to će biti, već vidim, emocije na 300 - poručit će Marina kroz suze. 

Jedno je sigurno – kandidatima u sljedećim mjesecima neće biti nimalo lako.