Obavijesti

Show

Komentari 12

Kandidati vidjeli videoporuke svojih najmilijih pa se slomili: 'Sada idemo u nove pobjede'

Kandidati vidjeli videoporuke svojih najmilijih pa se slomili: 'Sada idemo u nove pobjede'
8

Svi ostali natjecatelji mogli su vidjeti videoporuke svojih najmilijih, ali ne i s njima razgovarati no i to im je bio dovoljan vjetar u leđa. Danas je bio jedan od najboljih dana u showu i sad idemo sretni, rekla je Željka

VIDEO

U novoj epizodi 'Života na vagi', koja je emitirana u utorak navečer, kandidati su se suočili s velikim izazovom, ovoga puta na Lokvarskom jezeru. Odmah na početku emisije trenerica Maja objasnila je pravila zadatka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Maja Milan 01:25

- Cilj je s ove obale doći do platforme koja je udaljena 35 metara i vratiti se nazad. Na platformi se nalaze tableti u vodootpornim vrećama, u kojima su vaša imena. Tim vam može pomoći, ali ne smije dodati vreću - objasnila je Maja.

- Na tabletu se nalazi video podrška za svakog od vas i pozdravi od vaših najvoljenijih! - otkrio im je Edo te razveselio oba tima: 

- Da bi došli do platforme imate različita pomagala, a možete i plivati. Svakom timu mjerimo vrijeme, a pobjednički tim će imati pravo odabrati koja osoba u ovom ciklusu može obaviti videopoziv sa svojim najmilijima.

Željkina potresna priča: Majka i ujak su mi rano umrli zbog kila. Treniram zbog djece i ne dam se
Željkina potresna priča: Majka i ujak su mi rano umrli zbog kila. Treniram zbog djece i ne dam se

- Voljeli bi čuti svoje i to bi nam dalo vjetar u leđa još više - rekla je Ivana.

Edo je objasnio da iako Roko ima ozlijeđen zglob, doktori su mu rekli da može sudjelovati u izazovu jer je riječ o plivanju. Veliki izazov je počeo, a prvi na redu je bio crveni tim koji si je međusobno pomagao, ali su najviše problema imali s izlaskom iz jezera.

- Ovaj izazov je bio za nas da nam digne psihu i ispalo je savršeno! - komentirala je Štefica.

Zagreb, 20.07.2022 - Zivot na vagi

Plavi tim je odlučio također otplivati do platforme bez dodatnih rekvizita. Svi su pomogli Filipu da se popne na platformu.

- Uz pomoć tima sam uspio. Bez njih sumnjam da bih uspio - rekao je Filip.

- Nisam ni očekivala da će se uspjeti popeti na platformu, ali kad sam ga vidjela gore i ekipu koja mu je pomagala, bila sam presretna i jako ponosna na Filipa - otkrila je trenerica Maja.

Dragica je u suzama napustila emisiju, a Toma kalkulirao na vaganju: 'Nisam pio vode baš'
Dragica je u suzama napustila emisiju, a Toma kalkulirao na vaganju: 'Nisam pio vode baš'

Nakon što su svi uspjeli izvršiti izazov treneri su ih pohvalili jer su bili timski igrači, a natjecatelji su samo čekali doznati tko je pobijedio.

 - Crveni tim, otplivali ste do pontona i vratili se nazad za točno 4 minute - rekao je Edo svome timu, a Maja je otkrila svojima da su to odradili za 6 minuta i 23 sekunde. Crveni su morali odlučiti kome će dodijeliti mobitel, a na kraju su se odlučili dati ga Ivani.

 - Ima četvero djece, mlađi su od mojih i mislim da bi i njoj i njima bilo puno draže da se vide - rekla je Željka te dodala da joj nije žao što su tako odlučili.

Zagreb, 20.07.2022 - Zivot na vagi

Svi ostali natjecatelji mogli su vidjeti videoporuke svojih najmilijih, ali ne i s njima razgovarati no i to im je bio dovoljan vjetar u leđa.

 - Danas je bio jedan od najboljih dana u showu i sad idemo sretni i ispunjeni doma jer sutra je novi dan i idemo u nove pobjede - rekla je Željka.

Nakon izazova, uslijedio je 'trening' bračnog para psihologa i mentalnih trenera Čerenšek, Ane i Igora.

 - Kako Edo i Maja s kandidatima rade treninge tako i mi radimo mentalne treninge. Psiholozi su odlučili napraviti prvo s dvoje kandidata individualni razgovor na temu samopoštovanja i tjelesnog izgleda - objasnio je Igor.

 - Radi se o tome kako mi sami sebe vidimo i kako si pomažemo da ta slika na nas ima dobar utjecaj jer najčešće nema - rekla je Ana.

Za pomoć oko prvog kandidata Filipa, s kojim će pričati psiholozi, zamolili su Zuzanu

Natjecatelje u 'Životu na vagi' čeka težak izazov, no nagrada će ih sve dodatno motivirati...
Natjecatelje u 'Životu na vagi' čeka težak izazov, no nagrada će ih sve dodatno motivirati...

- Dok će on pisati o sebi na papiru, ti ćeš to isto raditi, ali ćeš pisati o njemu - objasnila je Zuzani Ana.

- Prikažite na ovom papiru kako vidite sami sebe, bilo riječima ili crtežom - rekla je Filipu i Zuzani Ana, a dok je Zuzana napisala samo riječi hvale za Filipa on je bio puno kritičniji:

- Lijen sam, umoran, u bolovima, nedostaju mi prijatelji, obitelj i informacije iz vanjskog svijeta i frustrira me užurbani raspored jer dok svi nešto rade ja moram nakon treninga bar pola sata odmoriti.

- Kad se mene treba staviti u red sa svima ostalima onda nažalost to ne ide - objasnio je Filip svoje probleme i viđenje sebe te se rasplakao.

- Krivu sliku o sebi vidiš. Ti daješ sve što možeš, tebi je teško da shvatiš da ti nisi ništa manje vrijedan nego mi, a to si dokazao na velikom izazovu. Budi svjestan da si napravio čudo! - pohvalila ga je Zuzana.

Igor je odradio individualan razgovor sa Željkom, a kad je stala pred ogledalo rekla je da vidi jednu okruglu osobu.

 - Ne vidim nikakvu promjenu u ogledalu, bar ne fizičku, ali u pogledu i u licu nema one tuge više - otkrila je Željka, a Igor joj je rekao da će sada vidjeti kako je drugi vide te joj pustio video većine kandidata iz showa.

- Željka diže cijelu kuću u zrak, ona je kraljica i pozitivna osoba - komentirali su kandidati. Nakon što joj je Igor objasnio da treba prihvatiti sve te lijepe stvari koje drugi misle o njoj Željka je rekla da se slaže, ali i dalje ima problem.

- Još uvijek ne može odvojiti svoj fizički izgled od svoje osobnosti - objasnila je.

Bivši kandidati 'Života na vagi' otkrivaju kako sad žive: 'Prije ulaska bio sam dotaknuo dno'
Bivši kandidati 'Života na vagi' otkrivaju kako sad žive: 'Prije ulaska bio sam dotaknuo dno'

Nakon razgovora s psiholozima, Edo je pozvao svoj tim da na televiziji pogledaju jedan svoj trening i trening plavog tima.

- Sad smo pogledali ovaj video i možemo raditi na tome što popraviti - rekao je Edo te im najavio posljednji trening pred vaganje.

- Dobrodošli na program koji je promijenio moj život – cycling. Današnji trening odradit će te samo na biciklima. Odvozit ćemo maraton - rekao je Edo.

Maja je pohvalila Filipa jer je odradio cijeli trening, a da nije nijednom nije sjeo na čemu mu je cijeli tim zapljeskao. Edo je odlučio postrožiti svoj trening, a održao je timu i motivacijski govor.

 - Dobro razmislite što ćete napisati na novim stranicama vaših života. Hoćete ih ispisati sa ne mogu i nisam sposoban, teško je ili će te ga ispisati sa probat ću, dat ću sve od sebe. Vjerujem! - vikao je Edo iz petnih žila.

Nakon što je Edo pohvalio svoj tim nakon treninga, kao i Maja svoju, Ivana je dobila mobitel kako bi obavila svoj videopoziv i vidjela svojih četvero sinova i supruga.

- Vidjeti svoju djecu je nešto najljepše što sam mogla doživjeti, ispunilo mi je srce i mogu sada dalje i imam sad još veći fokus na sebe - zaključila je Ivana.

U srijedu kandidate čeka vaganje, a tko je izgubio najviše, gledatelji će doznati od 21.15 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine