Show

Komentari 5

Kanye na pozornici pozvao Kim da mu se vrati, društvene mreže luduju: 'Da, baš ti Kimberly'

Kanye na pozornici pozvao Kim da mu se vrati, društvene mreže luduju: 'Da, baš ti Kimberly'

Reper već neko vrijeme ne krije pred javnosti da se želi pomiriti s Kim, s kojom je trenutno u procesu razvoda braka. Tijekom posljednjeg koncerta na kraju ljubavne pjesme rekao je: 'Vrati mi se, upravo ti Kimberly'

Kanye West (44) nastupao je s Drakeom (35) na zajedničkom koncertu u humanitarne svrhe, a Kim Kardashian navodno je također bila prisutna. Promijenio je stih svoje pjesme 'Runaway' kako bi ponovno javno istaknuo koliko se želi pomiriti s Kim. 

- Želim da pobjegneš natrag k meni, upravo ti, Kimberly - nadodao je stih Kanye, zbog čega je oznaka riječi 'Kimberly' trenutno jedna od najzastupljenijih na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Brojni obožavatelji dijele video s koncerta tog trenutka:

- O moj BOŽE - napisao je jedan od šokiranih fanova uz video.

Dio fanova oduševljen je Kanyeovim potezom, dok dio smatra da Kim ne treba slušati to, pogotovo zato što je pjesma navodno za Kanyeovu bivšu, Amber Rose (38).

The 92nd Academy Awards - Vanity Fair Party - Los Angeles

- Kim, da nisi slučajno pala na to, 'Runaway' uopće nije napisao za tebe - napisao je jedan od obožavatelja i prikupio gotovo sedam tisuća lajkova.

- Kimberly, molim te primi ovog čovjeka natrag - zavapila je obožavateljica.

Ovo nije prvi Kanyeov javi istup o razvodu s Kim, a nedavno je i objavio fotografiju na kojoj se ljube.

- Napravili smo greške. Napravio sam greške. Javno sam radio stvari koje nisu bile prihvatljive za supruga, ali upravo danas sam ovdje sam da promijenim cijelu priču. Bog će nas ponovno spojiti - rekao je Kanye za Dan zahvalnosti tijekom posjeda Skid Rowu.

NOVI KEREKESH SHOW SVAKE NEDJELJE: NOVONORMALNI DJED MRAZ 

Najčitaniji članci