Show

Komentari 2

Kanye West prodao Netflixu dokumentarac o sebi za milijune

Kanye West prodao Netflixu dokumentarac o sebi za milijune

Prošlog mjeseca procijenjeno je da je Kanye 'težak' oko 6,6 milijardi dolara, prvenstveno na temelju njegovog iznimno uspješnog brenda Yeezy. Reper također ima 122 milijuna dolara u gotovini i dionicama

Reality zvijezda Kim Kardashian (40) u veljači je podnijela je zahtjev za razvod od repera Kanye Westa (43) nakon sedam godina braka. 

Kanye nije dugo čekao, već je odmah krenuo u nove poslovne pothvate.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Kanye će ispričati svoju priču u novom dokumentarcu koji je 'sniman 21. godinu' jer sadrži nikad do sad viđene snimke iz reperove rane karijere i privatnog života.

U utorak je Billboard.com izvijestio da je Netflix potrošio više od 30 milijuna dolara za kupnju dokumentarca kojeg su sastavili Kanyeovi suradnici, Clarence 'Coodie' Simmons (50) i Chike Ozah (43), a koji će uključivati rane godine reperove karijere u Chicagu, smrt njegove majke Donde West, karijeru u modnoj industriji i njegovu predsjedničku kandidaturu 2020. godine.

Nije poznato hoće li sadržavati i detalje njegovog živčanog sloma 2016. zbog kojeg je neko vrijeme bio hospitaliziran u Los Angelesu i detalje rastave braka kroz koju trenutno prolazi.

Još neimenovani dokumentarac trebao bi biti premijerno prikazan na Netflixu kasnije ove godine.

Prošlog mjeseca Bloomberg je procijenio da je Kanye 'težak' oko 6,6 milijardi dolara, prvenstveno na temelju njegovog iznimno uspješnog brenda Yeezy koji vrijedi između 3,2 i 4,7 milijardi dolara. Reper također ima 122 milijuna dolara u gotovini i dionicama, a od glazbe je zaradio oko 110 milijuna dolara.

Osim toga, Kanye ima i 17 milijuna dolara druge imovine, uključujući značajan udio u dionicama linije odjevnih predmeta bivše supruge Kim.

Ona se također službeno pridružila klubu milijardera u utorak, što može zahvaliti uspjehu svojih robnih marki KKW Beauty i Skims.

Najčitaniji članci