Show

Komentari 1

Kanye West u božićnom duhu: 'On je ovaj Božić za nas uistinu pravi moderni Djed Božićnjak'

Kanye West u božićnom duhu: 'On je ovaj Božić za nas  uistinu pravi moderni Djed Božićnjak'

Pjevač je ove godine na lijep način odlučio provesti vrijeme pred Božić. Beskućnicima je tako poklonio obroke, a djeci, koja su ostala sama bez roditelja, dijelio je na tisuće igračaka

Čini se da se nakon raspadanja njegovog braka s Kim Kardashian (41), Kanye West (44) sve više okrenuo dobrotvornom radu. Naime, kupio je više od 4.000 igračaka za djecu u Chicagu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tako je htio pridonijeti 'Toys for Englewood' organizaciji koja je održana u školi Kennedy King, piše Daily Mail.

- Presretan sam što nam Kanye pomaže. On obožava posjećivati svoj grad, ali je ovaj Božić uistinu pravi moderni Djed Božićnjak - rekao je jedan od organizatora događaja, Stephanie Coleman.

Coleman je pjevača nazvao herojem koji je uvijek spreman pomoći građanima.

- Želimo mu zahvaliti zato što razumije da mnoga djeca ovdje žive bez blagdana. Neka su bez očeva zbog nasilja i vatrenog oružja, a nečiji su roditelji u zatvoru. Zato smo danas mi ovdje, uz Kanyea kao blagoslov toj djeci - dodao je.

Ovo pak nije jedini humanitarni rad kojemu se predao pjevač u posljednje vrijeme. Prošli je mjesec tako u humanitarnu udrugu dostavio 1.000 obroka za one koji žive u Skid Rowu, mjestu u kojemu uglavnom žive beskućnici ili ovisnici o drogi.

- Bog želi vidjeti da se uzdižemo kroz teške trenutke. Svi smo mi radili pogreške, uključujući mene - rekao je tada.

Fashion Group International Night of Stars 2019 - New York

Najčitaniji članci