Obavijesti

Show

Komentari 5

Kanyeovu novu curu optužili da kopira Kim: 'Ista Kardashianka'

Kanyeovu novu curu optužili da kopira Kim: 'Ista Kardashianka'
13

Kanye West se još uvijek nada da će popraviti svoj brak s Kim Kardashian, ali u međuvremenu vrijeme krati sa svojom novom muzom, mlađahnom influencericom koja neodoljivo podsjeća na njegovu bivšu

VIDEO

Nakon što su Kanye West (44) i influencerica Chaney Jones (24) potvrdili svoju vezu, tek nekoliko dana poslije Westovog prekida s glumicom Julijom Fox, ona je 'otišla korak dalje' i očigledno kopirala golišave fotografije reperove bivše supruge Kim Kardashian (41). Nisu to mogli ne primijetiti ni milijuni njegovih fanova na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Kim K. VIDEO

Chaney je pozirala skroz gola, a strateške dijelove je prekrila samo kosom. Fotografije su mnoge odmah podsjetile na kampanju brenda KKW iz 2018. gdje je Kim također pozirala golišava i pokrivena tek dugom kosom.

Kada je njihova veza izašla na vidjelo, Jones je praktički preko noći postala slavna, kao i Julia Fox, a to se najviše vidjelo na njenom Instagramu koji sada ima oko 350 tisuća pratitelja.

Iako je očito da influencerica podsjeća na Kim fizički, a trudi se Kardashianku kopirati i stilom, Chaney smatra da je i puno više od toga. Jones studira psihologiju, a istovremeno i radi. Fanovi smatraju kako Kanye baš u njoj vidi svoju novu muzu. 

Jedno je sigurno, a to je da Kanye definitivno ima svoj tip žene.

To je potvrdio s prethodnom vezom s glumicom Juliom Fox (32), koju su također zbog bujnih oblina i imidža uspoređivali s Kim.

Kanye West Arriving At Carbone Restaurant In New York City With Unidentified Women As His Date And Friends Tonight In New York City

Razvod bivšeg para još je u procesu, a Kim se svim snagama želi što prije rastati od Westa. Osim toga, zatražila je da joj se ukloni 'West' iz prezimena što je začudilo mnoge jer je izgradila čitavi brend 'KKW' i karijeru upravo od tih inicijala.

Fanovi bijesni na Kim zbog nove objave: 'Pomozi Ukrajincima!'
Fanovi bijesni na Kim zbog nove objave: 'Pomozi Ukrajincima!'

- Jako se želim razvesti. Kanye je objavljivao mnogo dezinformacija o našim privatnim stvarima i zajedničkom roditeljstvu na društvenim mrežama, što me je jako povrijedilo - rekla je Kim.

FILE PHOTO: Kim Kardashian and Kanye West attend a Vanity Fair Oscar party in Beverly Hills

Također, West je prozivao Kardashianku sa svih strana, od optužbi za otmicu do napada na nju jer je dopustila njihovoj osmogodišnjoj kćeri North da bude na TikToku. Ipak, odmah nakon toga preklinjao je Kim da mu se vrati.

Kanye West zapratio Petea Davidsona na Instagramu, no Pete prati samo djevojku Kim
Kanye West zapratio Petea Davidsona na Instagramu, no Pete prati samo djevojku Kim

Čini se da Kim definitivno želi ostaviti Kanye iza sebe jer je pronašla novu ljubav s komičarem Peteom Davidsonom (28), koji je prije nje ljubio brojne slavne dame poput Phoebe Dynevor (26), Arianu Grande (28), Kaiju Gerber (20) i mnogih drugih.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu