Obavijesti

Show

Komentari 68

Kao Hollywood: Naše zvijezde bježe od metaka, varaju, tuku...

Kao Hollywood: Naše zvijezde bježe od metaka, varaju, tuku...
1

Ovo ljeto proteklo je u znaku sukoba i preljuba. Domaće zvijezde varale su se i mirile, a neke svađe završile su intervencijom policije. Donosimo najzanimljivije skandale ljeta 2016.

VIDEO

Ovo ljeto proteklo je u znaku svađa i preljuba. Ljubavni brodolomi i svađe poznatih lica punili su medijski prostor. Prvi takav skandal zbio se u Big Brother kući kada je manekenka Marina Raguž (27) pala na čari bivšeg nogometaša Romana Obilinovića (36). U rađanju nove ljubavi ne bi bilo ničeg spornog da atraktivnu plavušu u vanjskom svijetu nije čekao zaručnik Saša Muhek (29). Priznao je kako mu nije svejedno gledati Marinu pod plahtama s drugim muškarcem.

- Sve je to igra, show, zna ona svoje granice. Ali moram priznati da nije ugodno gledati ih zajedno pod plahtama. Razgovarat ćemo o tome kad izađe. Mislim da među njima nije bilo ništa. Nisam joj to uzeo za zlo - tada je izjavio Muhek, no kad je sapunica dobila novi zaplet, promijenio je 'film'.

Ubrzo se javio još jedan nogometaš koji je tvrdio da je Marina imala aferu s njim kada je bila zaručena s Muhekom. Perici Čabraji (20) manekenka je slala svoje golišave fotografije, a nalazili su se u stanu u kojem je živjela sa zaručnikom. Priznaje kako je ponekad izlazio s Marinom i Sašom.

- Dok bismo sjedili na piću svi troje, Marina bi me potajice dirala po nozi. Lani smo se našli u njihovu stanu dok joj je zaručnik spavao u drugoj sobi. Došao sam kod Marine u pola dva ujutro nakon izlaska u narodnjački klub Bunga Bunga - tvrdio je bivši nogometaš i nadodao kako se ona vrlo brzo zaljubila u njega te da je planirala ostaviti zaručnika.

Saša Muhek zahvalio je Perici i 'Big Brotheru' što su mu otvorili oči. Kada je ušao u kuću optužio je Marinu za preljub, a ona je planirala 'izgladiti stvari' kada sve završi.

- Moram napraviti neki skandal kada izađem van da se to zaboravi. Bilo što, samo da se makne tema s toga - priznala je stanarima.

Kao pobjednik iz kuće je izašao Romano te je pred kamerama odlučio zaprositi svoju BB ljubav, no ona ga je odbila. Kasnije se predomislila i otišla s njim u Split gdje su iznajmili stan, a on joj je povjerio novac koji je osvojio u showu.

- Počastit ću i drage prijatelje, a moram podmiriti i neke dugove - rekao je Žorž i nadodao kako će se vratiti na posao i dalje održavati travnjak Parka mladeži.

Manekenka i bivši nogometaš nakon završetka 'Big Brothera' uživaju na obali, a njegovim roditeljima Marina se navodno jako svidjela.

Prošlog mjeseca Mladen Grdović (58) pokazao je svoju nježniju stranu i zaplakao zbog nagrade na Splitskom festivalu, a nekoliko tjedana kasnije sukobio se sa suprugom Brankicom (47). Svađa je započela jer mu ona nije htjela spremiti juhu kad se vratio s nastupa.

Naguravali su se i onda potukli. Brankica je supruga navodno izudarala štapom, a on je nju izgrebao noktima. Pozvala je policiju, a oboje su zaradili prijave za obiteljsko nasilje. Zadarski pjevač je završio na triježnjenju, a izmjereno mu je 1,8 promila alkohola u krvi. Zbog incidenta otkazan je njegov koncert u Čakovcu.

- Ne želimo na našoj pozornici pjevača koji je sklon obiteljskom nasilju - objasnio je gradonačelnik Stjepan Kovač.

Marko Grubnić nakon 'Photoshop puta oko svijeta u 80 filtera' počastio je javnost s još jednom aferom. U srpnju je majstor koji je Mačku radio kuhinju tvrdio da mu 34-godišnjak nije platio obavljeni posao.

Stolar iz Daruvara prijetio je Grubniću da će ga navući za uši, a dizajner mu je počeo prijetiti. Na optužbe nije imao komentara.

U kolovozu je objavio fotografije s promocije te se pohvalio kako je postao magistar poslovnih komunikacija. No, on je zapravo stekao titulu stručnog specijalista na VERN-u, jer magistar može postati samo na Sveučilištu.

- Sretan sam i ponosan na sebe jer sam dobio i drugu fakultetsku diplomu. Postao sam magistar poslovnih komunikacija. Definitivno moja najbolja odluka u životu je što sam upisao magisterij jer obrazovanje nam daje širinu i otvara nove prilike - napisao je na Instagramu.

Prije sedam godina Mačak se hvalio kako je završio Pravni fakultet u Osijeku, no on je zapravo završio trogodišnji studij Upravnog prava na Veleučilištu u Požegi. Profesori tog fakulteta čudili su zbog čega ne želi reći gdje je studirao.

Nakon što je optužen za lažno navođenje akademskog naziva, Marko Grubnić obrušio se na novinare i zabranio korištenje svojih fotografija.

Jelena Rozga (38) pjevala je u noćnom klubu Maximus u Kotoru, a pred kraj koncerta počela je pucnjava. Srpski mediji pisali su da je pjevačica jedva izvukla živu glavu.

- Zaštitar me je odveo u garderobu, a kasnije su me prebacili u hotel. Ne znam što se kasnije zbivalo u publici - objasnila je.

Svađa u publici nastala je zbog djevojke, a sukobile su se dvije grupe ljudi. Neki ipak smatraju kako je to bio mafijaški obračun. Crnogorski mediji tvrdili su da je uprava kluba zataškala incident pred novinarima i policijom.

- Bježali smo koliko su nas noge nosile. Kraj nas su bila krvava lica, a neki su dečki ozbiljno ozlijeđeni. Muzika je odmah stala, a pjevačica i bend povukli su se s pozornice da ne pokupe metak - rekli su očevici.

Rozga je nakon incidenta viđena kako pije kavu na Stradunu s menadžerom. Svjedoci tvrde kako je pušila cigaretu za cigaretom te da su oboje izgledali vrlo nervozno. Njen zaručnik nije mogao biti uz nju jer nastupao u Italiji.

Fotografija supruge hrvatskog reprezentativca u zagrljaju drugog muškarca obišla je svjetske medije. Naime, The Sun je početkom ovog mjeseca pisao kako je Anita (25) varala Dejana Lovrena (27) i namjeravala ga ostaviti zbog svog dugogodišnjeg prijatelja. 

Tražila je čak i odvjetnika za brakorazvodnu parnicu, a svom ljubavniku obećala je da će ostaviti supruga. Britanski tabloid je pisao da Lovren nije zaigrao na Europskom prvenstvu zbog ljubavnog brodoloma.

Krizna situacija ga je pogodila i utjecala na njegovu igru, no on je odlučio spasiti brak. Čini se kako je par ponovo zajedno jer je Anita nogometaša nedavno dovezla na trening. Pokazala je kako ju ne brine što se o njima piše te fotografima pokazala srednji prst.

Prije nekoliko dana Nina Morić (40) zabrinula je majku svog dečka Luigija (28) koja danima nije mogla doći do svog sina i manekenke. Zabrinuta Loredana Fiorentino obratila se za pomoć korisnicima Facebooka.

Zamolila je da joj se javi netko tko ima informacije o paru, a na društvenim mrežama ubrzo se pojavio hešteg #whereisninamoric. Nina se oglasila i objavila uznemirujući video u kojem sjedi na stolcu vezanih ruku. Fanovima je poručila da je dobro i nakon toga objavila ljutiti status.

 - Čovjek napravi video u kojem govori da je dobro, a vi umjesto da mi zahvalite (jer u trenutku kad sam snimila video, sve su osobe koje mi znače, pa i moj sin, bile sa mnom), jer nisam bila dužna to napraviti, zbog dvije ruke iza leđa, što radim uvijek, pretpostavljate da se radi o otmici. I onda sam ja luda, a ne vi? - napisala je, a nakon nekoliko dana se ispričala zbog svojih reakcija.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...