Obavijesti

Show

Komentari 17

Kao i njezin lik iz serije: Taru je ubio pripadnik ulične bande

Kao i njezin lik iz serije: Taru je ubio pripadnik ulične bande
7

Godine 2005. Tara Correa McMullan, najpoznatija po ulozi u seriji 'Sutkinja Amy' ustrijeljena je ispred svoje stambene zgrade u Inglewoodu. Pokušala je pobjeći

VIDEO

Mnogi klinci proslavili su se ulogama u filmovima i serijama i svi smo mislili da ih očekuju velike karijere. Nažalost, neki od njih nisu imali prilike ispuniti svoj potencijal. Svaki drugi dan objavljivat ćemo po jednu priču u kojoj ćete se moći prisjetiti tih mladih nada u našem specijalu - Umrli su premladi

Tara Correa-McMullen američka je glumica koja je najpoznatija bila po ulozi Graciele Reyes u televizijskoj seriji 'Sutkinja Amy'. Utjelovila je problematičnu tinejdžericu koja se uplete u poslove bandi. Njezin lik završi u zatvoru i tamo je ubiju. Pojavila se u nekoliko epizoda šeste sezone ove serije. Manju ulogu imala je u seriji 'Zoey 101'. 

Njezina priča s ekrana preselila se i u stvarni život

Glumica je ustrijeljena 21. listopada 2005. godine. Bilo joj je samo 16 godina. 

Tara je rođena u Vermontu 1989. godine, a s majkom i starijom sestrom 1996. godine se preselila u Kaliforniju. Prvu ulogu u filmu snimila je nedugo prije smrti. Riječ je o filmu 'Rebound' u kojem je glumila uz Martina Lawrencea. Priča je o propalom košarkašu koji ego i slavu pokušava oživjeti trenirajući djecu u svojoj nekadašnjoj školi, a Tara Correa u njemu glumi nasilnicu koje se boje svi, pa i stariji dečki.

'Nikoga nikad nije osuđivala'

Prijatelji, obitelj i holivudski kolege sjećaju je se kao djevojke koja je obožavala glumiti. Svirala je klavir od svoje četvrte godine, a tad je počela i plesati i pjevati. Iako je poprilično mlada postala poznata, ostala je prizemljena. Na setu filma 'Rebound' uvijek je radije ručala s ostatkom filmske ekipe, nego s glumcima. S njima je na setu proslavila svoj 15. rođendan.

'Imala je posebnu energiju i zaraznu osobnost'

 - Nikog nije osuđivala. Nije joj bilo bitno čime se netko bavi. Družila se sa svima bez obzira na novac i zanimanje - rekli su poslije smrti njezini shrvani roditelji Devora Correa i Thomas McMullen. 

- Uvijek je bila okružena mnoštvom. Imala je posebnu energiju i zaraznu osobnost - zaključili su. 

Uz pjevanje i glumu, Tara je voljela plesati, vježbati borilačke vještine i provoditi vrijeme sa svojom obitelji. Bila je jako bliska sa svojom starijom sestrom Abigail koja je na Tarinom sprovodu pjevala 'Amazing Grace'. 

Bila je nedužna žrtva sukoba dviju bandi

Početkom 2005. godine Tara se preselila u vlastiti stan i započela vezu s članom bande koji je od nje bio stariji deset godina. Njezina obitelj tvrdila je da ona nije bila članica. U trenutku ubojstva Tara je s društvom bila ispred svoje stambene zgrade. Pokušala je pobjeći kako bi spasila život. Nije uspjela. Prema tadašnjem izvješću policije, bila je nedužna žrtva sukoba dviju bandi. 

Njezin ubojica kažnjen je s pet doživotnih kazni zatvora

Za njezino ubojstvo osuđen je Damien Watts 2009. godine, tada 23-godišnji pripadnik ulične bande. U istom incidentu ozlijedio je još dva muškarca, no njihovi životi su ipak spašeni. Dan prije ubio je 31-godišnjeg Thomasa Sandersa.

Watts je kažnjen s pet doživotnih kazni zatvora. 

Život ove tragično preminule glumice dokumentiran je seriji 'Boulevard of Broken Dreams'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine