Obavijesti

Show

Komentari 24

'Kao klinka sam pala na Joeya, zaljubila sam se u njega skroz'

'Kao klinka sam pala na Joeya, zaljubila sam se u njega skroz'
4

NEW KIDS ON THE BLOCK MANIJA Jelena Rozga nada se da će ih vidjeti uživo, a Neven Ciganović pobjegao je na njihov koncert u Njemačku. Slušali su ih skoro svi

VIDEO

Pjevačica Jelena Rozga (35) u osnovnoj školi bila je obožavateljica prvog svjetskog boy benda New Kids on the Block. Njihove pjesme, priznaje, i sad pušta nećakinji Lei (12).

- Svi su ih tada slušali u mojem razredu. Obožavala sam Jordana Knighta jer je bio crnokos i zgodan, ali su me privukle i plave oči Joeyja McIntyrea. Zaljubila sam se u njega jer sam tada voljela plavokose dečke - prisjetila se pjevačica.

Dodaje da se sjeća kako su djevojčice imale njihove postere zalijepljene u sobi. I ona ih je imala, ali spremljene u ladicu jer je na zidu držala postere balerina. 

- Nadam se da će nakon američke turneje doći negdje i u Europu pa ću svakako otići na koncert. Naravno, ako i sama tada neću pjevati - zaključila je Rozga. Osim splitske pjevačice, dečke je obožavao slušati i stilist Neven Ciganović (42). Iako je Cigi malo stariji od generacija koje su tada slušale “dečke iz Bostona”, otkrio je da je 1988. bio na njihovu koncertu u Münchenu.

- Bili su cool, a posebno zato što su na pozornici plesali poput djevojaka, a to do tada dečki nisu radili. S prijateljima iz srednje škole skupljao sam novac kako bismo otišli u Njemačku da ih vidimo uživo. Ne sjećam se više hitova, ali svi su ih znali napamet - kaže Neven Ciganović.

Smatra da im današnji boy bendovi nisu ni do koljena, a dečki iz primjerice One Directiona trebali bi učiti od njih.

Pjevačica Žanamari Lalić (31) tada je imala desetak godina, ali još se sjeća velikih plavih očiju najmlađeg člana Joeya McIntyrea.

- Što mogu kad volim plavokose i slatke dečke - kaže Žanamari.
Televizijska voditeljica Ana Stunić (32) rado se prisjeća tih osnovnoškolskih dana kad je s prijateljicama na hodniku tijekom odmora plesala na njihov najveći hit “Step By Step”.


- Kao klinka sam ih slušala jer su mi bili preslatki. Nikoga ne mogu izdvojiti, ali tada su mi bili zgodni - prisjetila se Stunić. I Idi Prester su svi bili zgodni.

- Zbog njihovih postera kupovao se njemački Bravo, a himna našeg razreda bila je pjesma ‘Tonight’ - kaže Prester.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško