Obavijesti

Show

Komentari 17

Kaos u '3,2,1 - kuhaj!': Neki su se usudili 'masakrirati' sarmu

Kaos u '3,2,1 - kuhaj!': Neki su se usudili 'masakrirati' sarmu
5

Nije dugo trebalo da žiriju showa 'Tri, dva, jedan-kuhaj' počne para izlaziti iz ušiju. U rješavanju kulinarskog izazova, nesmotreni kuhari amateri dirnuli su svetinju sarmu

VIDEO

Nije dugo trebalo da našem žiriju showa 'Tri, dva, jedan-kuhaj' počne para izlaziti iz ušiju. Kako i ne bi kad su u rješavanju današnjeg kulinarskog izazova nesmotreni kuhari amateri dirnuli svetinju sarmu.

- Rekla bi vam da ostavite sarmu na miru. Meso je presušeno i tvrdo - komentirala je Željka Klemenčić pokušaj Doris i Luke da pripreme 'naopaku' sarmu. 

- Kad je baka išla u posjet rodici u Zagorje popila je dva gemišta pa sarma nije prava nego naopaka - objasnila je Doris koja je mljeveno meso umjesto unutar, stavila oko zelja. - Loše, uopće ne želim komentirati. Dođe mi slabo - kratko je rekao Ivan Pažanin, a Špiček se složio s ostatkom žirija.

Kandidate je treći dan u našoj kuhinji dočekao najveći izazov do sada i morali su pokazati koliko su spretni u smišljanju recepata u sekundi. I dalje su kuhali u bakinom dvorištu, a večeras su se morali dokazati kao pravi partneri. Bilo je bitno da se dogovaraju i međusobno koordiniraju. Uz najbolju namjeru, niti jedan dogovorenih i zamišljenih recepata se nije ostvario, a posebno ih je mučila priprema toplog predjela. 

Pokušavali su odgonetnuti razliku između juhe i toplog predjela, a neki su zbog stresa i straha od našeg žirija čak i varali. Katarina je tako ponijela šećer iz hotela sa sobom na snimanje. Dan su završili simboličnom pjesmom 'Ajme meni nije mi dobro', a kada su vidjeli bodovno stanje na tablici, nekima zaista nije bilo baš najbolje, kao na primjer Ljubici i Branki koje su sa svega 35 bodova pale na zadnje mjesto. 

Sutra jedan par napušta show, stoga se svi naši kandidati moraju pribrati, dići glavu gore, uzeti kuhaču u ruke i krenuti u posljednju ovotjednu bitku za ostanak. 'Tri, dva, jedan-kuhaj' avantura se nastavlja sutra u 20:00 sati!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine