Obavijesti

Show

Komentari 10

Glumac iznenadio dječaka koji je sestru spasio od psa, njegova snimka rasplakala je mnoge

Glumac iznenadio dječaka koji je sestru spasio od psa, njegova snimka rasplakala je mnoge
5

Bridger je riskirao život kako bi od psa spasio sestru. Pas ju je napao, a mališan je hrabro uletio. Zbog toga ga je pas izgrizao po licu i glavi. Ima 90 šavova i zbog njegove hrabrosti javljaju mu se mnogi

VIDEO

Ovih je dana izašla vijest kako je šestogodišnjak spasio mlađu sestru od pobješnjelog psa, a nju je vidio i glumac Chris Evans (39). Glumio je u Marvelovim filmovima i utjelovio Kapetana Ameriku. Dječaku je snimio vidio i poslao ga, a on je bio toliko uzbuđen da je video gledao upravo u kostimu spomenutog junaka. 

POGLEDAJTE VIDEO: Evans pohvalio dječakov potez

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

There are no words. We are so, so thankful.

Objavu dijeli Nikki Walker (@nicolenoelwalker)

- Hej, Bridger, ovdje Kapetan Amerika. Kako si, prijatelju? Pročitao sam tvoju priču. Vidio sam što si učinio i siguran sam da čuješ puno ovakvih stvari zadnjih dana, ali želim ti i ja reći: Ti si heroj. To što si napravio bilo je tako hrabro i nesebično. Tvoja sestra je sretna što si joj ti stariji brat. Tvoji roditelji su sigurno ponosni na tebe - govorio mu je glumac. 

Snimkom koju su dobili i snimkom dječaka dok istu gleda pohvalila se na društvenim mrežama dječakova teta Nikki Walker, koja je cijelu priču oko napada i podijelila na Instagramu.

- Razgovor s Kapetanom Amerikom. Nemam riječi. Jako smo zahvalni, jako - poručila je. Video je u jednom danu pregledan više od 1,6 milijuna puta. Ako je suditi po komentarima, video je mnoge dirnuo.

- Ovo je nešto najslađe što sam ikad vidjela - napisao je jedan pratitelj, a drugi se složio pa dodao: 

- Samo dva genijalna superheroja razgovaraju. Drago mi je što je dobio ovu pohvalu, zaslužio ju je.

Podsjetimo, dječak Bridger Walker iz Wyominga riskirao je svoj život kako bi od psa spasio sestru. Pas je 9. srpnja napao malenu, a on je hrabro uletio da je spasi. Zbog toga ga je pas izgrizao po licu i glavi. Ima 90 šavova. Unatoč zadobivenim ozljedama, uspio je zgrabiti sestru za ruku i pobjeći.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu