Show

Komentari 5

Kardashianka i Travis zaplesali uz hit narodnjak pjevača iz BiH

Kardashianka i Travis zaplesali uz hit narodnjak pjevača iz BiH

Pjesma 'Helikopter' bosanskohercegovačkog pjevača Fazlije u postala je pravi trend na TikToku. Iako je izašla 2016. godine, svjetsku popularnost je stekla upravo preko TikTok platforme, a vole ju i američki celebrityji

Kourtney Kardashian (42) zaručnika Travisa Barkera (44) je uključila u sve obiteljske aktivnosti, pa tako i u snimanje popularnih TikTok videa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pjesma 'Helikopter', bosanskohercegovačkog pjevača Fazlije u postala je pravi trend na TikToku. Iako je izašla 2016. godine, svjetsku popularnost je stekla upravo preko TikTok platforme.

Na svom zajedničkom TikTok profilu Kourtney i njezine kći Penelope (9), objavile su video na kojem njih dvije plešu na 'Helikopter' zajedno s Travisom.

Na početku videa se sve troje vrte, a pri kraju se Kourtney i Travis počinju grliti, a Penelope se nastavlja okretati u krug.

 

'Oni se očito ne mogu prestati grliti', 'Kourt i Travis su jako slatki', 'Zašto su se počeli grliti?', 'Da, Helikopter!', 'Ovo je sve', 'Tako su čudni, a opet tako slatki' - pisali su im pratitelji u komentarima.

Video zasad ima preko šest milijuna pregleda.

Najčitaniji članci