Show

Komentari 2

Kardashianka pozvala zvijezde serije 'Bijeli lotos' da poziraju u donjem rublju njezinog brenda

Kardashianka pozvala zvijezde serije 'Bijeli lotos' da poziraju u donjem rublju njezinog brenda

Beatrice u drugoj sezoni popularne serije glumi mladu talentiranu pjevačicu Miu, koja silno želi pokazati svoje umijeće i biti primijećena, dok njezina najbolja prijateljica Simona, glumi prostitutku Luciu

Zvijezde druge sezone serije 'Bijeli lotos', Beatrice Granno (29) i Simona Tabasco (28), postale su zaštitna lica nove kampanje za brend donjeg rublja reality zvijezde i influencerice Kim Kardashian (42). 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Pogledala sam 'Bijeli lotos' i morala sam imati djevojke u kampanji - napisala je Kardashianka na Instagramu i objavila prve fotografije djevojaka u ružičastom donjem rublju. 

- Vraćamo se seksepilniji nego ikad, a glavne zvijezde su Simona i Bea, koje su i u stvarnosti najbolje prijateljice - dodala je. 

Beatrice u drugoj sezoni popularne serije glumi mladu talentiranu pjevačicu Miu, koja silno želi pokazati svoje umijeće i biti primijećena, dok njezina najbolja prijateljica Simona, glumi prostitutku Luciu. U seriji, kao i u privatnom životu, Mia i Lucia su najbolje prijateljice. 

'Bijeli lotos' doživio je ogroman uspjeh među publikom, a brojni obožavatelji oduševili su se kada su vidjeli glavne zvijezde u kampanji Kardashianke.

Granno i Tabasco u Skims donjem rublju pokazale su zavidne figure, a cijela kampanja, baš kao i njih dvije, odiše seksepilom. Zgodne Talijanke tako su ponovno 'zagolicale' maštu obožavatelja diljem svijeta.

- Snimati kampanju za Skims je bilo jako zabavno. Imala sam priliku raditi s prijateljicom Simonom. Iskusiti zajednički rad na prvoj svjetskoj modnoj kampanji bilo je zaista posebno - rekla je glumica Beatrice Granno. 

- Volim sve za što se Skims zalaže. Biti dijelom njihove globalne kampanje s Beatrice, kampanje koja slavi prijateljstvo, žene koje gaje osjećaj osnaženosti i osjećaju se seksi u vlastitom tijelu je poput nagrade - dodala je.

Najčitaniji članci