Show

Komentari 0

K. Bonnet pokazao zašto ga vole: Oduševio je kreacijama

K. Bonnet pokazao zašto ga vole: Oduševio je kreacijama

Pariški dizajner koji je svoje modne kreacije predstavio u Zagrebu odijeva zvijezde američke televizijske serije 'Tračerica'. Romantične haljine oduševile su publiku...

Glumice Nera Stipičević, Mirna Medaković, Petra Cicvarić i Iskra Jirsak u kreacijama Lane Jozić, kćeri bivšeg izbornika nogometne reprezentacije Mirka, izvele su performans na pisti. Djevojke su pokretima ruku i nogu odglumile lutkice. Najveća potpora bile su im kolege, koji su ih bodrili iz prvih redova. Prvu večer 15. Dreft Fashion Weeka u zagrebačkom Hypo centru otvorilo je osam mladih hrvatskih i slovenskih dizajnera, koji se natječu za nagradu Mandica. Tradicionalno se predstavio veteran zagrebačkog tjedna mode Louis de Gama iz Londona.

Prvi put zagrebačkoj publici svoju kolekciju pokazao je Karim Bonnet, koji odijeva glumice američke serije “Tračerica”. Njegove šarene i romantične haljine i maštovite cipele oduševile su publiku. Leonarda Boban reviju je gledala iz prvog reda. Dizajnerica je otkrila da se odlučila povući iz svijeta mode.

- Sad sam samo mama - nasmijala se bivša manekenka.

Najčitaniji članci