Show

Komentari 5

Karleuša 'popeglala' fotke u oskudnoj haljini pa se pohvalila imidžem: Ovo sam ja dizajnirala

Karleuša 'popeglala' fotke u oskudnoj haljini pa se pohvalila imidžem: Ovo sam ja dizajnirala

Pjevačica se na press konferenciji za novinare pojavila u uskoj bež haljini s velikim izrezima na grudima i trbuhu. Osim što je sve zadivila izgledom, Karleuša je i najavila da će u jednoj noći imati koncert na dvije lokacije

Kontroverzna srpska pjevačica Jelena Karleuša (43) na društvenim mrežama otkrila je gdje će sve pjevati za doček 2022. godine. Kako je sama najavila, nastup će biti spektakularan.

POGLEDAJTE VIDEO 

- Poslije velikog Novogodišnjeg koncerta ispred Skupštine Beograda, za koji ću se potruditi da bude kruna moje karijere i spektakl kakav moj grad i čitava regija zaslužuju, istu noć prelazim u beogradsku 'Kašinu' da nastavimo s muzikom i dobrim provodom u Novoj 2022. godini sa stilom! Gorjet će Beograd, gorjet će 'Kašina'! Obećavam! Vidimo se! - napisala je Karleuša ispod objave na Instagramu. 

Pjevačica se na press konferenciji za novinare pojavila u uskoj bež haljini s velikim izrezima na grudima i trbuhu. U opisu objave otkrila je da se radi o modnom komadu koju je ona dizajnirala te da će uskoro predstaviti i cijelu kolekciju koja će se moći naći u slobodnoj prodaji. 

Kao i uvijek, Karleuša je fotke dobro 'popeglala' prije nego što ih je podijelila na svom službenom Instagram profilu.

Uz to, samoprozvana glazbena diva objavila je i videozapis s konferencije na kojem pozira pred fotografima, a kasnije i pozvala pratitelje da dođu i Novu godinu provedu upravo s njom na koncertu. 

Najčitaniji članci