Show

Komentari 7

Karleuša progovorila o gubitku majke: 'Umrla je kad mi je bilo najteže, cijeli svijet mi se srušio'

Karleuša progovorila o gubitku majke: 'Umrla je kad mi je bilo najteže, cijeli svijet mi se srušio'

Majka mi je bila novinarka, otac je bio vrlo uspješan u policiji, ali su se vrlo brzo razveli i dodatno mi zakomplicirali djetinjstvo. Obilježena čudnim prezimenom, odrastala sam uz majku, tetu i baku koje su me naučile biti alfa žena

Jelena Karleuša (43) otvoreno je progovorila o svom djetinjstvu i odnosu s mamom Divnom, koja je preminula u ožujku 2019. godine, u vrijeme kada je pjevačica punila medijske stupce o navodnom preljubu s nogometašem Ognjenom Vranješom.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Bila sam sretno dijete, ali u svom svijetu, ne baš shvaćenom u školskom okruženju. Bila sam drugačija u svakom smislu, od ponašanja do fizičkog izgleda jer sam bila veoma visoka pa sam još kao dijete stvarala neki svoj svijet. Pjevala sam cijelo vrijeme, glazba mi je i tada bila opsesija i bilo mi je kristalno jasno čime ću se baviti u životu. Tada sam govorila da je strašno što sam tako mala i što gubim vrijeme čekajući da odrastem i postanem ovo što jesam danas - kazala je Jelena za Kurir.

Njezini roditelji su se rastali, a Jelenu je odrasla s maminom obitelji.

- Majka mi je bila novinarka, otac je bio vrlo uspješan u policiji, ali su se vrlo brzo razveli i dodatno mi zakomplicirali djetinjstvo. Obilježena čudnim prezimenom, odrastala sam uz majku, tetu i baku koje su me naučile biti alfa žena. Moja majka je bila i ostala zvijezda vodilja i inspiracija cijelog mog života. Obilježila ga je na najljepši mogući način. Dovoljno je da zatvorim oči i da i sada mogu sasvim jasno razgovarati s njom - istaknula je.

Za Jelenu se majčin gubitak dogodio u najgorem mogućem trenutku. 

- Kao kćerka, bila sam iznimno vezana za nju. Gubitak nje značio je ostvarenje najvećeg životnog straha. Divna je umrla, da zlo bude veće, u periodu kada mi je bilo najteže u privatnom i poslovnom smislu i kada mi se cijeli svijet rušio, i to javno, na svim naslovnicama. Kao da je život smislio najgori mogući scenarij da bi vidio kako se miš igra na vrućoj ploči. Tako se životinje muče u pokusima - rekla je.

Najčitaniji članci