Obavijesti

Show

Komentari 20

Karleuša pozirala u halterima u liftu: Gdje ideš tako obučena?

Karleuša pozirala u  halterima u liftu: Gdje ideš tako obučena?
2

Pratitelje je počastila fotografijama na kojima pozira u grudnjaku, gaćama i halterima. Dio fanova hvalio je da izgleda kao Barbika, a dio je negodovao jer smatra da takvo odijevanje nije primjereno za jednu majku

VIDEO

Srpska turbofolk pjevačica Jelena Karleuša (41)  na društvenim mrežama često se hvali kontroverznim objavama, pogotovo kad su provokativne fotografije u pitanju. Svojim se odjevnim kombinacijama koje više otkrivaju nego skrivaju, redovito hvali na društvenim mrežama. 

Sad je pratitelje počastila fotografijama na kojima pozira u grudnjaku, gaćama, halterima te čizmama gotovo do njezine pozadine.

- Jezik tijela - kratko je istaknula pjevačica u opis fotografije te dokazala da zaista ne radi pauze na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:17

Na Instagramu je tako ponovno pokazala previše te pokrenula lavinu komentara svojih obožavatelja koji su je prozvali 'Barbikom', dok su drugi smatrali kako je pjevačica degutantna te da jedna majka ne bi trebala objavljivati takve fotografije na društvenim mrežama. 

- Oh Jelena, podržavam uvijek tvoj trud, borbu i rad, oblačenje, korak s vremenom, ali mislim da si ovaj put malo pretjerala, ipak si majka dvije prelijepe djevojčice i supruga  - izjavio je jedan obožavatelj, no čini se kako pjevačicu ne diraju negativni komentari. Na Instagramu ju prati više od dva milijuna ljudi, a dio je Jeleni zamjerio što je fotografije u dizalu photoshopirala.

Karleuša je polugola prošetala hotelom, video oduševio Rozgu
Karleuša je polugola prošetala hotelom, video oduševio Rozgu

- Prirodno si mnogo ljepša - pisalo je u komentarima, dok je druge zanimalo što radi oskudno obučena u dizalu, pa se dio fanova pitao ide li takva na nastup ili u spavaću sobu. 

Ovo nije prvi put da je Karleuša objavila provokativne fotografije zbog kojih je dobila hrpu komentara, kako pozitivnih tako negativnih.

- Kada ste u nedoumici, odjenite rozo - napisala je opis objave na kojoj je kosu raspustila, a odjenula je rozu suknju i top koji je jedva obuzdavao njezine osebujne atribute.

Sada bi moglo doći do trzavica u Karleušinom braku s obzirom na to da se Jelenina golišava izdanja na društvenim mrežama ne sviđaju njezinom suprugu, nogometašu Dušku Tošiću (34).

Brak nakon seks afere: 'Magija između nas događa se svugdje'
Brak nakon seks afere: 'Magija između nas događa se svugdje'

- Stalno mi govori da se neprestano slikam gola i kako to više nema smisla. On to ne voli. Pita me do kad ću se skidati gola, a ja kažem da se nije oženio domaćicom, nego Jelenom Karleušom. Mislio je da zna u što se upušta - izjavila je pjevačica nedavno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

zenzacija 10 09:49
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin