Obavijesti

Show

Komentari 49

Karleuša puca: 'Možeš mi prijetiti, ali ne i ugroziti brak'

Karleuša puca: 'Možeš mi prijetiti, ali ne i ugroziti brak'
11

Možeš montirati slike i snimke, što god ti padne na pamet, možeš napraviti snimku kako ti golom stražnjicom sjedim na licu, možeš smisliti što god hoćeš, ali ne možeš mi ugroziti brak ni obitelj, napisala je bijesna folk pjevačica

VIDEO

Samo nekoliko sati nakon što su osvanule navodne gole fotografije srpske cajkuše i nakon što je Ognjen Vranješ (29) priznao da su preko njega procurile na internet, Jelena Karleuša (40) javno se obratila nogometašu preko društvenih mreža.

Pokretanje videa...

00:12

Srpska pjevačica nizala je brojne uvrede i optužbe kako joj Vranješ namjerno želi uništiti život.

- Možeš montirati slike i snimke, i što god ti padne na pamet, možeš napraviti snimku kako ti golom stražnjicom sjedim na licu, možeš smisliti što god hoćeš, ali ne možeš mi ugroziti brak ni obitelj - napisala je bijesna pjevačica na Facebook profilu. 

- Sad će se sve zlo vratiti, kako samo žalim tvoju ženu i tvoje dijete! Ali kako si ti naudio mojoj obitelji, tako će se sad sve zlo vratiti tvojoj. Bježite! Iselite se brzo! Sve ovo što si napravio kako bi me kaznio što nisam željela biti s tobom - uzalud ti je! Po cijenu mog života, po cijenu mog razvoda, a neću se razvesti, po cijenu da mi prijete smrću, ti me možeš samo sanjati - bjesnila je pjevačica i usput branila supruga Duška Tošića (33) kojeg je u nekoliko navrata nazvala 'ljudinom' i 'muškarčinom'.

- Duško Tošić je za tebe netko kome ti nisi ni do koljena. Smijemo ti se sad zajedno, smiju ti se svi. Smiju ti se sve pjevačice, a ima ih mnogo, koje opsjedaš porukama i slikama - napisala je u statusu.

Srpska folkerica u jednom dijelu svoga obraćanja koristila se vrlo uvredljivim sadržajem koji nije primjeren za objavu.

Nakon drame s eksplicitnim sadržajem koje je Karleuša navodno slala Vranješu, srpski mediji potvrdili su da imaju fotografije na kojima je srpska folk zvijezda potpuno gola. Za golišave fotografije koje je navodno slala bosanskohercegovačkom nogometašu, Jelena od samog početka kaže da su najobičnija montaža.

Oglasila se i Jelena Karleuša: 'Na većini fotografija nisam ja'
Oglasila se i Jelena Karleuša: 'Na većini fotografija nisam ja'

- Na većini objavljenih fotografija ne nalazim se ja i riječ je o fotomontaži. Neki od sadržaja su fotografije ukradene iz mog telefona, dorađene i plasirane da se naudi meni i mojoj obitelji. Mislim da iza ovoga ne stoji samo jedna osoba, već cijela organizacija. Svi oni koji stoje iza ovoga pravno će odgovarati - objavila je ljutita Karleuša kad je tek vidjela kako internetom 'haraju' gole fotografije na kojima je navodno ona. 

'NEOPISIVO PODSJEĆA NA POKOJNU PRINCEZU': Meghan još jednom izazvala divljenje čitave javnosti

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu