Obavijesti

Show

Komentari 37

Karleuša se oglasila prvi puta nakon smrti majke: 'Bol i očaj'

Karleuša se oglasila prvi puta nakon smrti majke: 'Bol i očaj'
7

Pjevačica je u trenutku majčine smrti bila na putu. Naime, večer ranije nastupala je u klubu u Austriji, a kada su joj po povratku rekli bolnu vijest, Karleuši je navodno pozlilo

VIDEO

Srpska folk pjevačica Jelena Karleuša (40) prvi se put javila nakon vijest o smrti njezine majke, radijske voditeljice i novinarke Divne Karleuše. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:00

- U bolu i očaju obavještavamo sve koji su voljeli i poštovali našu Divnu da će komemoracija biti u Beogradu u zgradi Radio Beograda (Kamena sala) u srijedu, 6. ožujka u 11 sati. Pogreb našeg dobrog anđela bit će na Novom bežanijskom groblju isti dan, 6. ožujka, s početkom u 14.30 sati. Neutješna obitelj - napisala je potresena Karleuša na društvenim mrežama.

Pjevačica je u trenutku majčine smrti bila na putu. Večer ranije nastupala je u klubu u Austriji, a kada su joj po povratku rekli bolnu vijest, Karleuši je, kako prenose srpski mediji, navodno pozlilo. Od prve vijesti o smrti majke Divne koja se godinama borila s teškom bolešću, Jelenu danima bodre njezini brojni prijatelji i kolege s estrade. 

Jučerašnju poruku Divna je posvetila Jeleni: Moja ljepotica
Jučerašnju poruku Divna je posvetila Jeleni: Moja ljepotica

- Ovo je velika tuga i gubitak. Izdrži Jelena, možeš ti to. Moje iskreno saučešće - samo je jedan od mnogih komentara podrške Jeleninih pratitelja na Instagram profilu gdje se pjevačica prvi put javila nakon tragične smrti majke u 62. godini.

Kako prenosi srpski Pink, izvor blizak obitelji otkrio je nove detalje  posljednjeg razgovora koji je Divna vodila s Karleušom, samo nekoliko trenutaka prije nego što je preminula.

- Jelena je taj dan bila raspoložena. Čula se s Divnom preko telefona, gdje su razgovarale o svakodnevnim stvarima koje su se događale u njihovom okruženju. Veselo i nasmijano prokomentirale su i Karleušin nastup koji je održala prethodne večeri. Zanimljivo je da je Divna bila pozitivna i vesela te se nikakav umor u njezinom glasu nije mogao primijetiti - otkrio je izvor za srpske medije.

Karleušu tješe brojni prijatelji. Sprovod majke bit će u srijedu
Karleušu tješe brojni prijatelji. Sprovod majke bit će u srijedu

- Razgovarale su nekoliko minuta, a onda je Jelena u žurbi, jer se vraćala s nastupa, prekinula razgovor, nakon čega se dogodilo to što se dogodilo. Niko nije slutio takvu tragediju. Eto što ti je život, s jedne strane slušalice majka nasmijano i veselo razgovara s tobom, a onda nakon nekoliko minuta premine u svom domu - dodao je izvor blizak pjevačici.

Divna je više od 30 godina radila kao radijska voditeljica 'Radio Beograda', ali prije nekoliko godina povukla se iz novinarstva, ali ne i iz medija. Sudjelovala je u realityjima 'Farma', 'VIP Veliki Brat', 'Parovi' i 'Akademija debelih'. S 19 godina udala se za kriminalističkog inspektora Dragana Karleušu s kojim je dobila Jelenu. 

Srpski mediji navode kako je Divna u bolnicu prvi put primljena JOŠ prije tri godine, i to zbog velikih problema sA disanjem i plućima. Međutim, pozornost na zdravstvene probleme tek je obratila kad je počela iskašljavati krv. 

Pratite nas na našem Instagram profilu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin