Show

Komentari 49

Karleuša 'uči na greškama': Noge pred paparazzima prekrila haljinom, a fotke 'popeglala'...

Karleuša 'uči na greškama': Noge pred paparazzima prekrila haljinom, a fotke 'popeglala'...

Poznato je da se pjevačica ne ponavlja kada su u pitanju modne kombinacije, a izgleda da ista stvar vrijedi i za fotografe. Na Instagramu je ubrzo objavila fotografije sa snimanja i ponosno pokazala ispeglane noge

Kontroverzna srpska pjevačica Jelena Karleuša (42) ponovo je na snimanje emisije 'Zvezde Granda' stigla u haljini ispod koje nije nosila grudnjak i gaćice .

No, izgleda da je 'naučila iz vlastitih grešaka' pa je prilikom ulaska u studio haljinom prekrila noge kako joj fotografi ne bi uhvatili celulit na nogama, što su uspješno učinili na prošlom snimanju. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Naime, Jelena se odlučila na crnu haljinu čiji je kroj vrlo sličan bijeloj haljini u kojoj se na snimanju pojavila prije samo nekoliko dana. 

The arrival of the jury to record the show of Zvezda Granda in the TV studio of Grand Television. 

Dolazak zirija na snimanje emisije Zvezde Granda u tv studiju Grand televizije.

Poznato je da se pjevačica ne ponavlja kada su u pitanju modne kombinacije, a izgleda da ista stvar vrijedi i za fotografe.

Na Instagramu je ubrzo objavila fotografije sa snimanja i ponosno pokazala noge koje je toliko vješto skrivala ispred studija. 

Karleuša na jednoj od fotki sjedi raširenih nogu dok joj samo mali dio haljine prekriva međunožje. 

Kao i obično, ispod fotke na Instagram profilu dobila je mnoštvo komplimenata na račun izgleda.

- Bombetina; Vatra; Diva; Mog srca kraljica; Ribo - pisali su joj fanovi. 

S obzirom na to da je 'prirodne nedostatke' uspjela sakriti od fotografa, pjevačica je bez pritiska 'popeglala' fotke i pokazala se u najboljem izdanju. 

Najčitaniji članci