Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
12 komentara

Karmela Vukov Colić riješila se dioptrije: 'Bila sam kao sljepić'

Voditeljica se podvrgnula laserskoj operaciji vida. Kaže da se osjeća odlično, kao nova žena. Godinama je mijenjala naočale, okvire i leće. Još uvijek ne smije izlaziti na jako sunce

Foto: Facebook/Pixsell/kolaž
12 komentara

Znate, od onih sam ziheraša koji smatraju da jedne oči imamo i da se ne trebamo prema njima olako odnositi. Priznajem, nije mi bila ugodna pomisao da netko po tim mojim (jedinim, ma kakve bile!) očima nešto rezucka, napisala je na društvenim mrežama Karmela Vukov Colić (51).

Bivša HRT-ova voditeljica i zaštitno lice emisije 'Dobro jutro Hrvatska' podvrgnula se laserskoj korekciji vida. Kako je priznala u objavi na svom Facebook profilu, godinama se borila s dioptrijom većom od minus sedam te astigmatizmom većim od minus dva. 

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters - Četrdeset godina sam bila kao sljepić. Ostavim naočale navečer na nekom neuobičajenom mjestu i ujutro moram zvati nekoga da mi ih pronađe. Jer sama ne mogu. Ne vidim. Deseci promijenjenih naočala i okvira, stotine, možda tisuće promijenjenih leća... Ali funkcioniralo je - požalila se Vukov Colić koja je odlučila riješiti problem prije nekoliko mjeseci. Shvatila je naime da noću teško razlikuje mačje oči rubnika autoceste od stop svjetala automobila ispred sebe. 

- I to je bilo to. Trebalo je nešto poduzeti - prisjetila se. 

Laserska operacija uklanjanja dioptrije, priznala je, bila je bezbolna. Zahvat je trajao svega dvadesetak minuta. 

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters - Nakon pregleda došla sam u ured, pišem ovo na računalu i usput gledam Medvednicu u daljini. Ne sjećam se da mi je ikad bila tako oštra, čista i lijepa - zaključila je u objavi. 

Njeni pratitelji i prijatelji na društvenoj mreži u komentarima su joj pružili podršku, a mnogi su pisali kako i sami razmišljaju o sličnom zahvatu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi su najgori parovi

Naši partneri pišu
Message