Obavijesti

Show

Komentari 46

Karolina je ispala iz showa: Nisam se ni vidjela u finalu

Karolina je ispala iz showa: Nisam se ni vidjela u finalu
20

Kandidati su otputovali skroz do Meksika i pripremali piletinu s čokoladom, nacionalno jelo te zemlje. Osnovno je pravilo da u njega ide 16 do 18 vrsta začina

VIDEO

Karolina Blažeković je napustila show 'Tri, dva, jedan-kuhaj!'. U dvoboju protiv Duške je napravila lošije njoke i izvukla deblji kraj, a nedostatak smeđeg maslaca i kadulje rezultirao je svršetkom njezine gastro avanture. Unatoč tome što je večeras bila najbolja s meksičkom piletinom, to joj nije pomoglo da ne završi u duelu. U njezinim njokima su se i osjetila zrnca krumpira i nisu bili dovoljno čvrsto umiješani. Odluka je bila tijesna, a žiri je čak tri puta morao kušati oba tanjura.

- Nisam se vidjela skroz u zadnjih dvoje, favoriti su mi Martina i Tomislav - komentirala je Karolina ishod večerašnje epizode u kojoj su kandidati otputovali skroz do Meksika i pripremali piletinu s čokoladom, odnosno piletinu mole, nacionalno jelo te zemlje. Mnogo je varijanti ovog jela, a osnovno je pravilo da u njega ide između šesnaest i osamnaest vrsta začina.

RTL

- Meksiko je zemlja vatre i tekile, tako se i kandidati trebaju ponašati kada kuhaju meksička jela - poručio im je Gretić, a prva ga je poslušala Duška koja je večeras odlučila dobro zapapriti žiriju. A žiri, točnije Špiček, je ponovno odlučio što bolje omesti kandidate pa im je krao čokoladu. 

RTL

- Ja sam uzimao čokoladu jer sam brinuo da je ne stave previše u jelo, želio sam da ipak ispadne jestivo. Jer picek s čokoladom nekako ne ide skupa. Barem ne u istom terminu. Ali čokolada dvadesetak minuta nakon jela – da. Zato sam to napravio. Inače ne kradem i nisam lopov. Znate da oni nisu dobri kad imaju previše od neke namirnice. Samo sam im želio dozirati čokoladu, a da ne objašnjavam puno upotrijebio sam jednostavnu taktiku 'lijeva ruka desni džep' - objasnio je Špiček.

U kuhinji je preostalo samo četvero kandidata koji u utorak ulaze u finalni tjedan natjecanja. Jedan od njih će već tada napustiti show.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci