Obavijesti

Show

Komentari 6

Kate razveselila djevojčicu: 'Ne fotografiraju mene nego tebe...'

Kate razveselila djevojčicu: 'Ne fotografiraju mene nego tebe...'
6

Vojvotkinja od Cambridgea je jučer završila svoj porodiljni dopust i otišla u školu St. Stephen u Londonu. Kate Middleton se tamo družila s djecom i radila s njima u vrtu

VIDEO

Kate Middleton (36) odradila je prvu kraljevsku dužnost nakon rođenja svog sina princa Louisa Arthura Charlesa u travnju, piše magazin People. Vojvotkinja od Cambridgea je završila porodiljni dopust i otišla u školu St. Stephen u Londonu. Kate se tamo družila s djecom i skupa s njima radila u vrtu, a djevojčicu koja je pričala s njom je zanimalo zašto ih fotografiraju. 

- Zašto te fotografiraju? - pitala je vojvotkinju u videu koji je objavljen na Royal Family Channelu. Kate je imala spreman odgovor koji se svidio fanovima kraljevske obitelji. 

- Fotografiraju tebe jer si posebna - rekla je vojvotkinja djevojčici koja se nasmijala, a zatim ju Kate i  za ruku te odvela do drvenog stola za piknik. Kate je razgovorala s ostalom djecom koja su nosila papirnate krune oko glava te se rukovala sa svakim. Pomogla im je i ulijevati vodu u kantice za zalijevanje i s njima se družila u školskom vrtu. 

U jednom trenutku dok djeca su se okupila zbog čitanja priče, a vojvotkinja je sjela pokraj njih i smiješila se. Kate je posebno nasmijalo kad je djevojčica uzela svoju ljubičastu šalicu i pila iz nje bez korištenja ruku. 

- Još - vikala je curica kad je popila. Voditeljica školskih aktivnosti povezanih sa šumom Zoe Stroud istaknula je kako je Kate cijelo vrijeme bila ljubazna, a tijekom svog posjeta vidjela je puža golaća i žabu. 

- Zaista shvaća što mi radimo u prirodi i rekla je kako često vodi svoju djecu u vrt u lov na pauke, koje vole. Provode sate na taj način - ispričala je Stroud. Fanovi kraljevske obitelji su komentirali kako Kate zna s mališanima jer ima sinove, princa Georgea (5), petommjesečnog Louisa te kćer princezu Charlotte (3) s mužem, princem Williamom (36). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu