Obavijesti

Show

Komentari 4

Katie Price je na zaručničkom prstenju zaradila 8,5 mil. kuna

Katie Price je na zaručničkom prstenju zaradila 8,5 mil. kuna
3

PROFITABILNI PREKIDI Starleta iza sebe ima sveukupno pet propalih brakova i zaruka. Draguljar V. Dominguez kaže da Katie ima dobar ukus što se nakita tiče

VIDEO

Katie Price (35) možda nije imala sreće u ljubavi, ali je od svojih ljubavnih brodoloma dobro profitirala. 

Starleta iza sebe ima sveukupno pet propalih brakova i zaruka. U posljednih 16 godina uspjela je sakupiti zaručničkog i vjenčanog nakita u vrijednosti 9,3 milijuna kuna. 

Draguljar slavnih, Vashi Dominguez, kaže da Katie ima iznenađujuće dobar ukus što se nakita tiče. 

Prvi 'dragulj' u svojoj kolekciji Katie je dobila 1997. kada se zaručila za Warena Furmana (41). Prstenu, koji je dobila od njega, od tada se udvostručila vrijednost i sada mu je cijena 56.000 kuna. 

Drugi u nizu ljubavnih neuspjeha bile su zaruke 2004. i brak s Peterom Andreom (41) koji se raspao nakon četiri godine. Iza njega ostali su joj zaručnički i vjenčani prsten čija je zajednička vrijednost danas 7,9 milijuna kuna.

Alexu Reidu (38) trebalo je samo nekoliko mjeseci veze da 2009. zaprosi starletu. Poklonio joj je prsten s velikim ružičastim kamenom na velikom dijamantnom postolju kojemu je vrijednost s godinama isto porasla s 233.000 kuna na 392.000.

Prsten u obliku srca koji joj je dao idući zaručnik u nizu, Leonardo Pena (28) 2012., Price je vratila u draguljarnicu. Naime, otkrila je da Pena nije platio komad nakita vrijedan 139.000 kuna.

Katein uskoro bivši suprug, Kieran Hayner (26), za kojeg se udala prošle godine, poklonio joj je srebrnu narukvicu koja je tada vrijedila 83 tisuće kuna, a vrijednost joj je sada porasla na 91.000.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina